хваля се : днес ме изпитаха и вече не съм стажант-оператор ,а само оператор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се : Най - сетне сложих новите джантета на колата... (h) ..оплаквам се : Утре ще ги махам , че не искам да ги потроша из дупките в следващия месец-2 .. та чак на пролет ще се радвам на визията им ;с ..оплаквам се : все още не ми е боядисан абарт спойлер-а и нм да видя визията на колата с него и джантите ;с ;с ;с
Коментар
-
Irka_fihi написа:Браво, Веско! :D Колата изглежда много красива отстрани! Оплакване - инструкторът ми определено ме мотае, пак не бил в София, не можел да ме намери в списъците - имал само една Ирина, ама тя била Попарова!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ми...аз си го мислех, ама е бившият шеф на КАТ за България! Освен това, е доста читав като инструктор и вече съм му свикнала и на номерата, и на простотиите, не ми се занимава отново с друг! Абеее, кой друг инструктор ще ми даде да надупя 100км. при градско каране?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми...аз си го мислех, ама е бившият шеф на КАТ за България! Освен това, е доста читав като инструктор и вече съм му свикнала и на номерата, и на простотиите, не ми се занимава отново с друг! Абеее, кой друг инструктор ще ми даде да надупя 100км. при градско каране?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Sandra написа:Irka_fihi написа:Браво, Веско! :D Колата изглежда много красива отстрани! Оплакване - инструкторът ми определено ме мотае, пак не бил в София, не можел да ме намери в списъците - имал само една Ирина, ама тя била Попарова!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Sandra написа:Irka_fihi написа:Браво, Веско! :D Колата изглежда много красива отстрани! Оплакване - инструкторът ми определено ме мотае, пак не бил в София, не можел да ме намери в списъците - имал само една Ирина, ама тя била Попарова!
Коментар
-
Оплакване : Скучна четвъртък вечер ... Хвалба:Утре е петък !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
хваля се :подготвил съм се за изпита утре. със огромно количество пищови.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар