Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се : днес ме изпитаха и вече не съм стажант-оператор ,а само оператор.
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплаквам се: заради една объркана фактура за малко не изгорях с 370 лв. Добре че все още има хора във фирмата, на които съм симпатичен Хваля се: тъмна бира и мъничко парченце луканка... Наздраве!
      ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Хваля се : Най - сетне сложих новите джантета на колата... (h) ..оплаквам се : Утре ще ги махам , че не искам да ги потроша из дупките в следващия месец-2 .. та чак на пролет ще се радвам на визията им ;с ..оплаквам се : все още не ми е боядисан абарт спойлер-а и нм да видя визията на колата с него и джантите ;с ;с ;с
        Прикачени файлове

Коментар

Браво, Веско! :D Колата изглежда много красива отстрани! Оплакване - инструкторът ми определено ме мотае, пак не бил в София, не можел да ме намери в списъците - имал само една Ирина, ама тя била Попарова!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Браво, Веско! :D Колата изглежда много красива отстрани! Оплакване - инструкторът ми определено ме мотае, пак не бил в София, не можел да ме намери в списъците - имал само една Ирина, ама тя била Попарова!
            Тегли му една и си намери някой по-свестен.. Хваля се: Смазах си седалките и сега не скърцат Оплаквам се: 20 ден от сесията ми и нищоо не съм пипнал..
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Ми...аз си го мислех, ама е бившият шеф на КАТ за България! Освен това, е доста читав като инструктор и вече съм му свикнала и на номерата, и на простотиите, не ми се занимава отново с друг! Абеее, кой друг инструктор ще ми даде да надупя 100км. при градско каране?
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Ми...аз си го мислех, ама е бившият шеф на КАТ за България! Освен това, е доста читав като инструктор и вече съм му свикнала и на номерата, и на простотиите, не ми се занимава отново с друг! Абеее, кой друг инструктор ще ми даде да надупя 100км. при градско каране?
                  Тогава го тормози през ден,пък накрая ще му писне и ще стане номера
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Sandra написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Шшш, тихо, тихо, ние на Буката тайно от теб сключихме граждански брак, ама ти така и не разбра!
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Sandra написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Шшш, тихо, тихо, ние на Буката тайно от теб сключихме граждански брак, ама ти така и не разбра!
                      А ще те глобявам тогава- не си се записала в домовата книга безобразие да се коригираш веднага

Коментар

Оплаквам се:Като съм подпийнал на нова година се оказа,че съм сключил граждански брак без да знам! Хваля се:Набелязах си кола,която винаги съм искал да имам!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хваля се и се оплаквам едновременно: Безработен съм А по дискотеките е пъъъъълно с безработни

Коментар

хвалба: домашна ракия с натурално сокче оплакване:без пукнат леФ съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Оплакване : Скучна четвъртък вечер ... Хвалба:Утре е петък !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хваля се :подготвил съм се за изпита утре. със огромно количество пищови.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X