Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - почти съм оздравялХвалба - хванаха ме бесните и си оправих скърцащата шофьорска седалкаХвалба - смазах най-накрая след 6 месеца канене, механизмите за затваряне на вратите - сега НЕ скърцат.Хвалба - карах без музика, за да се покефя на тихата засега количкаОплакване - принципно бих написал как се оправя, ако Стило темата беше жива, но да пускам чак нова тема ...... аре леко да не пускам
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: изпитите наближават
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хвалба - страхотна репетиция се получи тая вечер! Хвалба - чух и няколко любими гласчета по телефона! За оплакване - нямааааааа!!!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Хвалба - страхотна репетиция се получи тая вечер! Хвалба - чух и няколко любими гласчета по телефона! За оплакване - нямааааааа!!!
          Радвам се Благодяря за пожеланията :D

Коментар

((((((

оплаквам се : вчера ме прехвърлиха в друго Фантастико - егати ужаса е там,дано е за кратко,че там не си е работа и ако продължа там ще се наложи да се търси друга работа.леле направо не ми се ходи на работа.ама няма как трябва. хваля се : няма нищо за което да се хваля.
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплаквам се:Кофти ден ! Хваля се:След малко отивам на закрито да играя футбол с приятели.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хваля се - купих си едни дърпани гевречета - ммммммммммм.... ся ако имаше домашна луканка и червено вино.....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Вино ли чувам? Хвалба - страхотна разходка си направихме с момата на слънце, цели 2 часа!Хвалба/оплакване - взех си голямото майчинство и по-голямата част замина за сметки за ток! Хвалба - от това боледуване съм свалила някое и друго кило! Хвалба - тая зима, като никоя друга, не налитам така неистово на сладки неща!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Оплаквам се...отивам да си върна часовника и да правя рекламация...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Направо ми идва да почна да стрелям вече!
                      Прикачени файлове

Коментар

лелееееееееееееееееее ужас, кога това бе Живко? Взели ли са нещо? На такива ръцете да им чупиш !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Таз сутрин тъкмо тръгвам за работа слизам при колата и гледам, че пътническото стъкло го няма и приближавайки се, веднага разбрах, че е счупено. Огледах за липси няма нищо пипнато - всичко си е на мястото. Иначе колата заключена и алармата активирана. От онова другото типо имах резервно стъкло. Върнах се да го взема от нас и тръгнах за работа с резервното стъкло на задната седалка и със счупено на вратата, ама с усилена музика!Изглежда има атака над форумските коли във Варна в приморската част. Оня ден се оплака и колегата Кисело, че му счупили пак същото стъкло.

Коментар

///// написа:
                            Направо ми идва да почна да стрелям вече!
                            Колега, ако нямаш резервно стъкло, направо идвай да ти подаря едно и си готов.
                            преди - TIPO
                            сега - VOLVO XC60

Коментар

Споко - имах резервно стъкло и вече е сменено отдавна. Това е за хвалене. Снимките са вече като пристигнах на работа. Алармата се е разпищяла като са го супили и са избягали гадините.

Коментар

///// написа:
                                Таз сутрин тъкмо тръгвам за работа слизам при колата и гледам, че пътническото стъкло го няма и приближавайки се, веднага разбрах, че е счупено. Огледах за липси няма нищо пипнато - всичко си е на мястото. Иначе колата заключена и алармата активирана. От онова другото типо имах резервно стъкло. Върнах се да го взема от нас и тръгнах за работа с резервното стъкло на задната седалка и със счупено на вратата, ама с усилена музика!Изглежда има атака над форумските коли във Варна в приморската част. Оня ден се оплака и колегата Кисело, че му счупили пак същото стъкло.
                                Изключително неприятно...аз обаче не бях във Варна, а в Бургас... (тук съм за дооста дълго време)...На мен ми гепиха радар детектора мръсниците...ПС. И аз си го смених ама на следващия ден. Колата вече я спирам на денонощно охраняем паркинг или близо до блока пред офиса на охранителна компания чиито шеф ми е познат и има камера Пазете си колитеХваля се: Няма по вкусно нещо от домашно вино с домашна лютеничка с много лук, луканка, две кебапчета и сиренце Наздраве!
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X