Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: егати

donnna написа:
    Cepheus написа:
    добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?
    оплаквам се - а нормалко ли е крушка за габарита на Ланчиа Либра /голяма колкото кутрето ми!/ да е 5,6, че дори и 8 лева!!!!!!!!
    не
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Cepheus написа:
      donnna написа:
      Cepheus написа:
      добре де нормално ли е в T&N Car бял мигач на калника (този малкия) да е 7 лева , а в този който е на стамболийски до канала да е 8 лева? каква е разликата за този 1 лев?
      оплаквам се - а нормалко ли е крушка за габарита на Ланчиа Либра /голяма колкото кутрето ми!/ да е 5,6, че дори и 8 лева!!!!!!!!
      не
      Не, ама да
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ще се хваля и оплаквам - пак гости, пак купон, не се издържа вече! Ама дай Боже всекиму!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

iee написа:
          Cepheus написа:
          donnna написа:
          Cepheus написа:
          не
          Не, ама да
          xaxaxax

Коментар

iee написа:
            Cepheus написа:
            donnna написа:
            Cepheus написа:
            не
            Не, ама да
            абе като се замисля аз плащах 9лв за габаритните крушки,така че верно може да е така.

Коментар

Хвалба - снощи беше мноого весело, а тая сутрин как се наспааааах! Оплакване - бат" Fihi си посрещна празниците без подаръци! И тази година!
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                1. Хвалба - снощи беше мноого весело, а тая сутрин как се наспааааах! 2. Оплакване - бат" Fihi си посрещна празниците без подаръци! И тази година!
                1.1. Вярно беше много весело.1.2. Тая сутрин колко ми е зле само аз си знам.2. За сметка на това ти имаш подарък за 07.01. и имаш обещан такъв за 10.01.3. Имам доста работа, а още не мога да се освестя.4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Аз да се оплача: оставих си колата вкъщи, жал ми беше да я тормозя с това неравномерно работене и без пауър.Сега чакам да стане 15:00 и отлитам да я погледне електричар и да взимам бобина, ако е тя проблема.В ужасно настроение съм и се старая да го покажа на всеки в офиса- тва е положението .Хвалба: вече мога да си я пускам и спирам с алармата от балкона .Подлудих съседите с тва писукане, ма така ще е докат й се нарадвам :D

Коментар

Хвалба - ограничавам всички прости и бързи въглехидрати, като до 3 седмици мисля да живуркам без тях
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Хвалба - ограничавам всички прости и бързи въглехидрати, като до 3 седмици мисля да живуркам без тях
                      Успех!.Аз малко отпреди Коледа ги ограничих, сега след нова година ги спрях.’ич не е лесно, особено ако си свикнал само с тях да караш по цял ден... .Та и аз мога да се похваля:ограничил съм сладкото драстично :D Ефект има, друг е въпроса докога ще се трае така...

Коментар

Оплакване: супер ми е кривоМного голямо оплакване: научих гадна новина, която породи много въпроси без отговориОплакване: спи ми сеЗа хвалба-няма

Коментар

Еххх, голям купон, да го ева - и двете деца болни, на антибиотик! Очертава се страхотна седмица!Пропускам и репетициите. За хвалене - няма!
                          Ванга

Коментар

fihi написа:
                            4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
                            Хвалба: и аз днес хапнах яхнийка от бобче с кисело зелце. Мммм, обожавам я!Оплакване: след около 1-2 часа яхнийката си показа рогата ... Да му мислят околните... Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

fihi написа:
                              Irka_fihi написа:
                              1. Хвалба - снощи беше мноого весело, а тая сутрин как се наспааааах! 2. Оплакване - бат" Fihi си посрещна празниците без подаръци! И тази година!
                              1.1. Вярно беше много весело.1.2. Тая сутрин колко ми е зле само аз си знам.2. За сметка на това ти имаш подарък за 07.01. и имаш обещан такъв за 10.01.3. Имам доста работа, а още не мога да се освестя.4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
                              Ти пък,ако знаеш аз какъв боб вечерях,направо ще паднеш и моя беше киснат 24 часа по цял ден.. После го сънувах А пък и много яко си прекарах вечерта!
                              Irka_fihi написа:
                              Еххх, голям купон, да го ева - и двете деца болни, на антибиотик! Очертава се страхотна седмица!Пропускам и репетициите. За хвалене - няма!
                              Определено няма да ти е скучно...Дано по-бързо се оправят!
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

sok1 написа:
                                fihi написа:
                                4. Снощи хапнах уникален БОБ яхния - киснат 24ч. и белен зърно по зърно.
                                Хвалба: и аз днес хапнах яхнийка от бобче с кисело зелце. Мммм, обожавам я!Оплакване: след около 1-2 часа яхнийката си показа рогата ... Да му мислят околните... Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
                                Комбинация - Трепач.Хваля се: Работния ден приключи.Оплаквам се: утре пак съм на работа(не можах да изляза отпуск, ’щото децата са болни)Хваля се: Утре вечер и в Четвъртък вечер съм на банкет. Ирка да му мисли(направо и съчуствам)
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X