Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз да се похваля:За 364км от които доста планински с все багаж и хора на борда 29 литра газ.Което е около 8 на 100.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба - като направя сметка, излиза, че разхода на колегата е 1:1 с моя +/- 1лв.Като определено по магистралата можеше да карам със законната скорост и да падна още надолу И да, багажника ми не беше пълен, като неговия, но компенсирам с по-тежката каляска
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Баща ми спечели на първа инстанция делото срещу ИАП.Даже го даваха по БТВ в новините в 19:00 часа.
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Видяхме ! Хвала на такива граждани ! :D
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

avvasilev написа:
            Хвалба:Баща ми спечели на първа инстанция делото срещу ИАП.Даже го даваха по БТВ в новините в 19:00 часа.
            Браво това за 455,60 лв. нали.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да.http://www.btv.bg/videos/novini/vide...agentsiya.html
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

nnikin_n написа:
                Вървим на горе :D И чурката.
                Ако не бях прочел предишната страница - щях едни други работи да си помисля Да се похваля - днес се видях с племенника си, когото не бях виждал от 3 годишен. Сега е на 19 И двамата сме много щастливи от срещата

Коментар

Оплаквам се:Днес ми се счупи контактния ключ на витарата.Хваля се утре ще го оправят.
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

оплаквам се: спи ми се много оплаквам се: скука на работаоплаквам се: студено е многооплаквам се: няма парихваля се: няма

Коментар

Хваля се: най-после си получих нови вериги за сняг Отингер, 2 бр. клещи "Гедоре",1 ключ "Гедоре" и комплект тресчотки с вложки "Визент". :D
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба - 1 час лаф-моабет с най-добрата ми приятелка. За пореден път обсъдихме невероятното посрещане на Нова година и какво ли още не! Оплакване - излязла е последната книга на Хорхе Букай, ама скоро няма да мога да си я купя!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хвалба - голям улов днеска:
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се :криза ехвалба : бях на кафенце в пловдив

Коментар

Хваля се: Тази вечер имаше сняг и си напрайх кефа !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Баш на снега ли? Оплакване - детето остана без торта за рождения ден в градината!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X