Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Пътувах 140км за 6 часа, първо скочих в една канафка, издърпаха ме и продължих, но след това ми се намокри електроника и колата угасна...Хваля се: Благодарение на колегата Коцев успях да си прибера колата до Ловеч за където всъщност бях тръгнал.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Малиииииии! Трябва да се изфукам здраво на целио форум. Ако знаете, пичове, къде посрещнах новата година? Чак на Емцо на навигацията го нямаше мястото! Сателита не го хваща! За компанията - думи нямам - евалата. И да се оплача - никва жица - само чалги и сърбежи - както обикновено! Има и друго за оплакване, но е бял кахър.

Коментар

Пропусна май да споменеш пред форума, с каква кола беше оплакване - няма сняг в СЗ
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

К’ва кола, бе мой! Изобщо не бяхме с кола, ами с каручката на жената! Ти и бат’ Венци се забавлявахте как изпреварвам. Оплакване - бехме с гоуфа на жената.От друга страна пък да се похваля - не давам мигач, не пускам светлините, паркирам както дойде... показвам разни пръсти, карам супербърза кола, засичам другите...

Коментар

///// написа:
            К’ва кола, бе мой! Изобщо не бяхме с кола, ами с каручката на жената! Ти и бат’ Венци се забавлявахте как изпреварвам. Оплакване - бехме с гоуфа на жената.От друга страна пък да се похваля - не давам мигач, не пускам светлините, паркирам както дойде... показвам разни пръсти, карам супербърза кола, засичам другите...
            ГОУФ ?! Ти и ГОУФ ! Боже Живко,какво са ти сторили. Сега ако ми кажеш,че си почнал да слушаш и Драгана Миркович ... Оплаквам се : Скапан ден !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Нищо такова, Вълко! За какъв гоуф споменаваш (туй кво е)? И за каква... бе неква Драгана? Както и да е.Да се похваля - мойто айгоу-навигация на центъра на селото ми изрецитира, че сме стигнали крайната цел.Да се оплача - пък на Емо... там каквато навигация има, на един обратен завой се заклещи и вика, че е до там и сааатлита не лови нататък!

Коментар

///// написа:
                стига бе това не е в стила ти п.п да се похваля днес си искарах прекрасен работен ден
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се - имам доказателство, компромат срещу Живко, засега няма да я показвам, та да видим ......
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се - пък Емовата навигация не само че донякъде засече, ами и няма милеви скали нагоре след селото.Хваля се - за 20 минути днес оправих парното на Живка.Като се замисля - добре че не сме тръгнали с нея - допълнително капеше антифриз от кранчето на парното, а аз нямах необходимия о-ринг.

Коментар

Оплаквам се: ВИНОТО СВЪРШИИИ
                      FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                      ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                      миг невнимание и вече си татко

Коментар

Оплакване - тежък работен ден ми предстои. Без шефове, убу че Принкича ша мине да пием по едно кайфе да убия малко време
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - пак не се наспах! Тая Нова година ще ми изяде главата! Оплакване - още съм без телевизор! Хвалба - тая вечер ще си попея малко, за сефте тая година!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Хваля се: Емо няма шефове и ще ми оправи лап топ-пахваля се: нямам много работаоплаквам се: успах се сутринта за работа

Коментар

Дъ съ оплачъ - мома Калина снощи изтръгнала слушалките на компа, ама сега го виждам!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Хвалба - всички лаят срещу ДИЗЕЛА, но като се качат и повозят - друга песен пеят !Хвалба - минах 564км, от които 210 планински с 26 литра нафта.Хвалба - имах гости на работа :PОплакване - тръгнаха си
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X