Оплакване: Пътувах 140км за 6 часа, първо скочих в една канафка, издърпаха ме и продължих, но след това ми се намокри електроника и колата угасна...Хваля се: Благодарение на колегата Коцев успях да си прибера колата до Ловеч за където всъщност бях тръгнал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Малиииииии! Трябва да се изфукам здраво на целио форум. Ако знаете, пичове, къде посрещнах новата година? Чак на Емцо на навигацията го нямаше мястото! Сателита не го хваща! За компанията - думи нямам - евалата. И да се оплача - никва жица - само чалги и сърбежи - както обикновено! Има и друго за оплакване, но е бял кахър.
Коментар
-
К’ва кола, бе мой! Изобщо не бяхме с кола, ами с каручката на жената! Ти и бат’ Венци се забавлявахте как изпреварвам. Оплакване - бехме с гоуфа на жената.От друга страна пък да се похваля - не давам мигач, не пускам светлините, паркирам както дойде... показвам разни пръсти, карам супербърза кола, засичам другите...
Коментар
-
///// написа:К’ва кола, бе мой! Изобщо не бяхме с кола, ами с каручката на жената! Ти и бат’ Венци се забавлявахте как изпреварвам. Оплакване - бехме с гоуфа на жената.От друга страна пък да се похваля - не давам мигач, не пускам светлините, паркирам както дойде... показвам разни пръсти, карам супербърза кола, засичам другите...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Нищо такова, Вълко! За какъв гоуф споменаваш (туй кво е)? И за каква... бе неква Драгана? Както и да е.Да се похваля - мойто айгоу-навигация на центъра на селото ми изрецитира, че сме стигнали крайната цел.Да се оплача - пък на Емо... там каквато навигация има, на един обратен завой се заклещи и вика, че е до там и сааатлита не лови нататък!
Коментар
-
///// написа:К’ва кола, бе мой! Изобщо не бяхме с кола, ами с каручката на жената! Ти и бат’ Венци се забавлявахте как изпреварвам. Оплакване - бехме с гоуфа на жената.От друга страна пък да се похваля - не давам мигач, не пускам светлините, паркирам както дойде... показвам разни пръсти, карам супербърза кола, засичам другите...Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Хваля се - пък Емовата навигация не само че донякъде засече, ами и няма милеви скали нагоре след селото.Хваля се - за 20 минути днес оправих парното на Живка.Като се замисля - добре че не сме тръгнали с нея - допълнително капеше антифриз от кранчето на парното, а аз нямах необходимия о-ринг.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар