Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се :за бъдни вечер и коледа пътувах на дълго и разгода ми беше 4.6 на 100 при 80-90 км/час
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: изкарах си супер бъдни вечерхваля се : изкара си супер и на КоледаОплаквам се: преяла съмХваля се: явно много съм слушала и дядо Коледа ме навести Оплаквам се: пак на работа

Коментар

Оплакване - аз пък на Коледа си останах гладна, ама то е логично, като се има предвид къде бях... Хвалба - на децата подариха сума ти сладки неща, но мама ще ги ядеееееее! Оплакване - дойде сметка от Топлофикация САМО за 800лв.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

хваля се - измих Самолета снощи! в 8 часа вечерта - тъкмо се беше накипнала от дъжда и я минах с четката... на сутринта беше като нова... беше станала с един пръст кал, луга и мръсотия...оплаквам се - днес до работа си върна старият външен вид нямах намерение да съм със Самолета., обаче като тръгнах със Синята птица се оказа, че й беше спаднала предната лява гума - щото от 10 дена не си е подавала носа навън от гаража...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хвалба:Дядо Коледа ми донесе 1.Радиатори Адакс - 4 бр. :D 2. И едно ЛСД за спалнята Самсуняче :D Още на 24 бяха монтирани лично от мен Кефя се П.С. Ирка фихи колко м2 топлиш????
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Та да се похваля, малко позакъсняло..., ама:изкарах чуден 8-ми декември, беше супер, без забележки :D дядо Коледа(шефа) беше много щедър към мен тая Коледа -пожелавам на всички такива шефове, пу-пу да не са ми уроки оплакване:-дядо ми почина преди Коледа, наедрял съм с килограмите доста...кафето вече е без захар, няма пасти, торти.Хладилника е пълен с бонбони и шоколади , ма за известно време ще е така...аз 100кила няма да ставам!п.с.Кафе без захар е най-отвратителното нещо, което съм пил през живота си!

Коментар

Оплакване: Кошницата ми е счупена и маам пеша Умрях от студ и настинах...сега съм на работа и изкуквам сама в офиса..Хвалба: Поне ще работя само два от четирите официални работни дни..
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

хваля се:бях на кафе в гълъбовооплаквам се :скука голяма

Коментар

оплаквам се: тръгвам на работа
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се:-взех си колатаОплаквам се:-"одраха" ми кожата в сервиза (буквално)-за капак на другите ядове се беше заключил и имобилайзера и вече нямам FIAT CODE, от където следва че могат да ми запалят колата и с отвертка-оказах се и с едни неработещи превключватели за чистачки, фарове и т.н. в повече-утре трябва да си досглобя частите от таблото, които аз си бях свалил миналата седмицаНаправо Супер. А е само Понеделник Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Оплаквам се: - Стара Загора се оказа мисия невъзможна. Мойта жена ме изяде да ходим да пазарим из двата мола (най-вече - новия, че не сме ходили). 1/Тръгнахме онзи ден, в петък, след обяд. Пак заради жената минахме по по-краткия, но разбит път през селата и Раднево... В мъглата уцелих една дупка (дупчище), изкривих джанта и гумата ми спадна. Тръгнах да слагам резервната - сто проблема излязоха... Първо едвам развих болтовете - стягани бяха в гумаджийница. Оказа се, че трябва да махна двата шипа, за да сложа резервната. Тръгнах да ги махам - закръглиха им се резбите и на двата... Махнах ги с много "мамата" и с голям чук. Сложих резервната - болтовете ми дълги - нали съм с алуминиеви джанти... Накрая сложих резервната отзад, задната отпред и така... Обратно към Ямбол и точка.2/Вчера тръгнахме пак натам. 3 коли. Тойота, Ланча и Голф. На с.Подслон Голфа спря и повече не мръдна. Избила бобина на клапана на изпарителя. Бензинова помпа колата няма, кара се само на газ. След 1 час ровичкане из колата (докато разберем какво й е), се прехвърлихме всички в 2-те коли. В Стара Загора загубихме сума-ти време да търсим такава бобина (точно в неделя, на Коледа - наивници ). БЛАГОДАРЯ НА МИТКО "Popara" ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!До моловете стигнахме, но без всякакво желание за обикаляне, мерене на дрехи и подобни... Аз лично пих едно кафе и толкоз Прибрахме се без покупки. Голфът се прибра днес.Оплаквам се: Мой приятел си купи телескоп, любителски. От мерак да гледаме Юпитер, в тъмното му счупих стойката... Днес го залепихме с някакво двукомпоненто лепило на Хенкел, да видим до кога ще издържи. (Счупеното не нарушава функционалността на телескопа, просто само влошава външния му вид).Оплаквам се / Хваля се: Една от ролките на външния ремък на Бравото, която сменяхме преди около месец се оказа дефектна и пак се разсвири. Днес я сменихме гаранционно в сервиз в Сливен (официалния дистрибутор на тази марка ролки), естествено безплатно. Хваля се: Вече ми е доста празнично А, сдобих се с нов монитор/телевизор LG 22", който замени 19"-вия Самсунг. Самсунга заминава да копае на село Айде стига толкоз за днес

Коментар

Големи сте каръци, това не е истина за 3 дни толкова перипети!

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Immortal написа:
                            Оплаквам се: - Стара Загора се оказа мисия невъзможна. Мойта жена ме изяде да ходим да пазарим из двата мола (най-вече - новия, че не сме ходили). 1/Тръгнахме онзи ден, в петък, след обяд. Пак заради жената минахме по по-краткия, но разбит път през селата и Раднево... В мъглата уцелих една дупка (дупчище), изкривих джанта и гумата ми спадна. Тръгнах да слагам резервната - сто проблема излязоха... Първо едвам развих болтовете - стягани бяха в гумаджийница. Оказа се, че трябва да махна двата шипа, за да сложа резервната. Тръгнах да ги махам - закръглиха им се резбите и на двата... Махнах ги с много "мамата" и с голям чук. Сложих резервната - болтовете ми дълги - нали съм с алуминиеви джанти... Накрая сложих резервната отзад, задната отпред и така... Обратно към Ямбол и точка.2/Вчера тръгнахме пак натам. 3 коли. Тойота, Ланча и Голф. На с.Подслон Голфа спря и повече не мръдна. Избила бобина на клапана на изпарителя. Бензинова помпа колата няма, кара се само на газ. След 1 час ровичкане из колата (докато разберем какво й е), се прехвърлихме всички в 2-те коли. В Стара Загора загубихме сума-ти време да търсим такава бобина (точно в неделя, на Коледа - наивници ). БЛАГОДАРЯ НА МИТКО "Popara" ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!До моловете стигнахме, но без всякакво желание за обикаляне, мерене на дрехи и подобни... Аз лично пих едно кафе и толкоз Прибрахме се без покупки. Голфът се прибра днес.Оплаквам се: Мой приятел си купи телескоп, любителски. От мерак да гледаме Юпитер, в тъмното му счупих стойката... Днес го залепихме с някакво двукомпоненто лепило на Хенкел, да видим до кога ще издържи. (Счупеното не нарушава функционалността на телескопа, просто само влошава външния му вид).Оплаквам се / Хваля се: Една от ролките на външния ремък на Бравото, която сменяхме преди около месец се оказа дефектна и пак се разсвири. Днес я сменихме гаранционно в сервиз в Сливен (официалния дистрибутор на тази марка ролки), естествено безплатно. Хваля се: Вече ми е доста празнично А, сдобих се с нов монитор/телевизор LG 22", който замени 19"-вия Самсунг. Самсунга заминава да копае на село Айде стига толкоз за днес
                            А бе човеко , ти си за писател .... :D Съжалявам за проблемите ти , но да си жив и здрав и всички край теб.
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване - мързи ме да пиша! Имам за хвалене и за оплакване, ама...гостите ми се карат, че вися на компа!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Оплаквам се:-колата пак даде същите проблеми след 30 мин. каране, Утре пак в сервиза за рекламация.Направо УЖАС
                                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
                                X