Оплаквам се:Бесен съм ! Пристигна ми сметка от БТК,в която пише,че освен редовната ми такса от 25 лв. имам остатъчни сметки от 50 лв за плащане,а аз всеки месец си плащам интернета и десега не съм пропускал !!! Един път вече плащах 25 лв допълнително към таксата щото сменяха периода на отчитане,ама тез 50 лв няма да ги дам ! П.П Някой да има сходен проблем с БТК ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tomsan написа:Оплаквам се: Почти седмица съм без кола, а и надеждите ми че ще я оправя почнаха да умират .Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Valiosport написа:Оплаквам се: Нямам скайп
Коментар
-
хваля се: снощи карах в луда мъгла + тва парното ми запотява предния джам - сещайте се кво става, носъм твърдо решена да се науча да карам добре при всякакви условия оплаквам се: нервно ми е - май тия кафета дето ги дънкам по всяко време не ми се отразяват добре...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплаквам се - преди малко един педал за малко да ме изхвърли от пътя. Само бързата ми и адекватна реакция ме спаси от обръщане по покрив баш на Бъдни вечер. ТЪкмо го изпреварвам, и онзи реши да заобикаля дупка без да погледне в огледалото и буквално ме изблъска извън пътя... да му се не види... сега ще трябва да си лея куршум Хваля се - успях да издържа цели 2 дни без интернет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар