Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се:Бесен съм ! Пристигна ми сметка от БТК,в която пише,че освен редовната ми такса от 25 лв. имам остатъчни сметки от 50 лв за плащане,а аз всеки месец си плащам интернета и десега не съм пропускал !!! Един път вече плащах 25 лв допълнително към таксата щото сменяха периода на отчитане,ама тез 50 лв няма да ги дам ! П.П Някой да има сходен проблем с БТК ?!
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хваля се :утре съм на свинско парти

Коментар

tomsan написа:
        Оплаквам се: Почти седмица съм без кола, а и надеждите ми че ще я оправя почнаха да умират .
        затуй аз съм с две коли оплаквам се - баси гадната и тежка седмица... че и предната...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се: Нямам скайп
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
            Оплаквам се: Нямам скайп
            Айде пак да ти помогна: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3495451

Коментар

Princo написа:
              П.П Някой да има сходен проблем с БТК ?!
              Ние имаме сходен проблем...ама с ВИК и Топлофикация! Оплакване - и аз нямах много време скайп снощи! Оплакване - още не ми е "коледно"! Даже не съм украсила вкъщи!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Оплаквам се: и на мен не ми е коледноОплаквам се: и ние няма да украсява ама причината е друга /на никой не му е до празници в нашето семейство/Хваля се: последен работен ден за тази седмицаОплаквам се : няма коледниОплаквам се : скайпа ми се побърка от вписване и отписване

Коментар

Хваля се - последен работен ден за таз година.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача - взех си новия брой на кулинарно списание (ама не това е оплакването) и рецептите, които изпратих, не са ги публикували!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

хваля се: снощи карах в луда мъгла + тва парното ми запотява предния джам - сещайте се кво става, носъм твърдо решена да се науча да карам добре при всякакви условия оплаквам се: нервно ми е - май тия кафета дето ги дънкам по всяко време не ми се отразяват добре...
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба: Приключих работа за тази година. Оплакване: Няма.
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Оплаквам се: шефа ни остави без пари за коледа

Коментар

Sandra написа:
                            Оплаквам се: шефа ни остави без пари за коледа
                            Същата работа и при мен, мамка му
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: ужасно задръстванеХваля се: празниците започнаха , а и шефа даде малко бонус за коледа
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Оплаквам се - преди малко един педал за малко да ме изхвърли от пътя. Само бързата ми и адекватна реакция ме спаси от обръщане по покрив баш на Бъдни вечер. ТЪкмо го изпреварвам, и онзи реши да заобикаля дупка без да погледне в огледалото и буквално ме изблъска извън пътя... да му се не види... сега ще трябва да си лея куршум Хваля се - успях да издържа цели 2 дни без интернет

Коментар

Working...
                                X