Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Ще карам приятелката до Отопени(летището до Букурещ) след това ке запивам с румънците докат проговоря румънски а те български
    FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
    ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
    миг невнимание и вече си татко

Коментар

хваля се: изкарах си страхотно на Коледния банкетоплаквам се: вчера цял ден реанимирах
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба - ходих на фризьор.Оплакване - ходих на фризьор.Косата ми е с 3 пръста по-къса!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Оплаквам се: В последният момент ми се сервира че ще карам позната на приятелката ми от Отопени до Русе-запоят отпадна.
          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
          миг невнимание и вече си татко

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

loki написа:
            Оплаквам се: В последният момент ми се сервира че ще карам позната на приятелката ми от Отопени до Русе-запоят отпадна.
            Познатата не яде ли и не пие ли , бе Колега :D
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 2

Румен_Хинчев написа:
              loki написа:
              Познатата не яде ли и не пие ли , бе Колега :D
              Пък и на площад УНИРИИ до хотел ХОРОСКОП идва един ваш , русенски миниван ....Фъргай я вътре е екшън
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се: умря ни и последния хамстер, от старостХваля се: вече нямаме никакви гризачи в къщи :D
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Оплаквам се: много дертове покрай купона за нова годинаОплаквам се: няма време да се търси нещо другоОплаквам се: голям "късмет" с тая къщаХвалба: след горното -няма

Коментар

хваля се:купих си чистачките.хваля се:прогледнах.оплаквам се:свърши ми течността за чистачки - пак непредвиден разход.
                    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Хвалба - довечера съм на коледно парти.Оплакване - нещо не съм ентусиазирана.
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Хвалба - довечера съм на коледно парти.Оплакване - нещо не съм ентусиазирана.
                        Щот нема да съм там, иначе щеше да припкаш! хваля се: нашето парти беше уникално и много весело, успях да си "махна" главата, ама никой не разбра, щот имам банкетна култура!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ами заповядай на партито, ама си носи пиене! Оо, забравих да се похваля - превели са детските по-рано! :D Оплакване - няма да стигнат доникъде!
                          Ванга

Коментар

Хвалба - 26 дена без кафеОплакване - пия кафе и не ме свъртва на едно място
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля: почивам си, добре ми е...Да се оплача: вече ми е скучно и се чудя какво да правя и къде да ходя.....
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

хваля се измих си колата че след тези снегове трудно се определяше какъв цвят е?
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X