http://issuu.com/toshibaseei/docs/v2...timeВижте 12-та страница :PСпечелих и няк’ва камера ... Няк’си ... не заради камерата, а просто идеята, че съм спечелил ... зарадва ме, привсе другите ядове ...
Ай чиститу, със здраве да си снимаш! :D Хвалба - много съм доволна от днешния ден - пътуване, разходка, свършихме полезна работа, видяхме се с приятели на маса, хапване, пийване... Заредих се с положителна енергия!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба:Щастлив съм,че се състоя коледната благотворителна инициатива на ОРГ-а.Да се оплача:Не успяхме да се нагласим така,че да присъстваме на мероприятието.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Мила, родна картинка! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Колко инча/литра/ са ти гувуритилити? Туй в кофата зеле ли е? Ам в чантите ко има? Да се похваля: много съм доволен от зимните си гуми. Времето предложи възможност за пълен тест в зимни условия.
Мила, родна картинка! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Колко инча/литра/ са ти гувуритилити? Туй в кофата зеле ли е? Ам в чантите ко има? Да се похваля: много съм доволен от зимните си гуми. Времето предложи възможност за пълен тест в зимни условия.
Оигинален коментар
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Оплакване - шибан, скучен ден!Хвалба - ще хапна торта и всичко ще мине!
Торта пък от къде? Оплакване: тая кола как не и омръзна да замръзва всяка нощ?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар