Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голяма сделка благодарение на моя милост. Ще има хубав коледен бонус ! )Май ще ми пропадне о-БИАД-а :D
    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Irka_fihi написа:
      Оплакване - порядъчно ми вдигнаха кръвното днес!!! От сутринта! Децата, и те, правят, каквото могат!
      Не си вдигаи кръвното де.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: Днес работихме до обед а тази вечер на банкетче.Оплакване: Няма.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Оплакване - fihi не стига,че бачка до обяд, ами довечера е на банкет!!! Хвалба - 4000 постааааа!!!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Хвалба: снощи си прекарах уникално Оплакване: лошо ми е..... повръщам за 4ти път
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Оплаквам се: Днес цял ден висях навън и се намръзнах много зверски.Хваля се: За сметка на студа си оправих колата :D.
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Онзи ден сложих нов преден капак. Днес се ударих ОТНОВО, този път и броня ...
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

blagun написа:
                  Оплакване: лошо ми е..... повръщам за 4ти път
                  Емо, кака, ми то се пие с мярка, бе мойто дете! Ичкин, кви ги вършиш, бееее? Дай повече инфо на скайп.Ииии, да се оплача - умирам от скука и тъпня!
                  Ванга

Коментар

Е инфо ... яките улици в лагера ... карам с 20, и 30 метра спирам ... само дето не излязох от колата да я дръпна назад ... и не ще да спре ... И така ... забавна работа ...
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

оплаквам се: Ники спи, а нашите ги няма - умирам от скука, за капак нета ми е слаб ...
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: 2 месец се влача с някаква отвратителна кашлица и хрема. Тая сутрин бях 2 часа на студа и ме валя сняг и тая вечер с температура

Коментар

coolboby написа:
                          Оплаквам се: 2 месец се влача с някаква отвратителна кашлица и хрема. Тая сутрин бях 2 часа на студа и ме валя сняг и тая вечер с температура
                          Изнежил си се с тия диети Боби. Я аз как се наплющях с на мама тиквеника.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се: Има едно "нещо", заради което нямам време да влизам във форума.Оплаквам се: Има едно "нещо", заради което нямам време да влизам във форума.
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                              Хваля се: Има едно "нещо", заради което нямам време да влизам във форума.Оплаквам се: Има едно "нещо", заради което нямам време да влизам във форума.
                              Ами това "нещо", да вземе и то да влиза във форума и готово! Нещата се нареждат!
                              Ванга

Коментар

krasio_79bs написа:
                                coolboby написа:
                                Изнежил си се с тия диети Боби. Я аз как се наплющях с на мама тиквеника.
                                Аааа...ти луд ли си. Никви диети не спазвам много отдавна Само яко бачкане и прибиране сутринта и отново на работа.

Коментар

Working...
                                X