Хваля се: Прекарах си супер студентският празник, а и снощи купона също беше доста добър :D.Оплаквам се: Последните 3 дни не можах да се наспя и съм скапан от път, но поне си заслужаваше.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: От една седмица синоптиците казват,че ще вали сняг в Стара Загора днеска,ама няма сняг !!! Убиха всичко детско в мен. Хвалба:Няма.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Оплаквам се: От една седмица синоптиците казват,че ще вали сняг в Стара Загора днеска,ама няма сняг !!! Убиха всичко детско в мен. Хвалба:Няма.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Хваля се: преинсталирах си лаптопа и то сам.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се:Продадохме типарата... мъчно ми е за зверчето. Замина за Румъния. Дано новия собственик си го кара със здраве. Поне съм изключително щастлив, че го ремонтирахме след удара и отново ще обикаля по пътищата вече на около 350 000км и с перфектно работещ двигател. Днес слизах от пасажерската врата на стилото, че ме зарадва със замръзнала ключалка.Цепи ме главата от адски махмурлук...тоя Бушмилс направо ме рацепи...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Оплакване : Рових из разни форуми на други марки и се побърках от абсолютния хаос , който цари там .Хвалба : Отново съм в таченият ФИАТ ФОРУМ - място логично подредено и пригледно ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплаквам се: днес пак ми се прецака вратата, след ремонта издържа ЦЕЛИ 3 месеца, направо ще откача.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар