Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Прекарах си супер студентският празник, а и снощи купона също беше доста добър :D.Оплаквам се: Последните 3 дни не можах да се наспя и съм скапан от път, но поне си заслужаваше.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквам се: От една седмица синоптиците казват,че ще вали сняг в Стара Загора днеска,ама няма сняг !!! Убиха всичко детско в мен. Хвалба:Няма.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да-а-а-а,зимата пак ни изненада...
        1234567890

Коментар

Хвалим се:Турнах си Линукс на лаптопа и оня фръкна,уникална ос,много съм щастливОплакване:що чак са се светнах къде е играта
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Princo написа:
            Оплаквам се: От една седмица синоптиците казват,че ще вали сняг в Стара Загора днеска,ама няма сняг !!! Убиха всичко детско в мен. Хвалба:Няма.
            Оплаквам се:Най-мразя сухия студ без сняг свикнал съм на много сняг който се държи много време.Сега в Казанлък е само вятър и студ опита се да превали сняг ама уви.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплакване: събота е а работяОплакване: много студеноОплакване: спи ми сеХваля се:-май няма

Коментар

Oплакване - спряха ни нетя и сега 2-3 дни без форуми, скайпове... Хвалба - на гости у приятели сме. :D Оплакване - не мога да пия. Хвалба - утре на детски рожден ден. :D
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Хваля се: преинсталирах си лаптопа и то сам.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се:Продадохме типарата... мъчно ми е за зверчето. Замина за Румъния. Дано новия собственик си го кара със здраве. Поне съм изключително щастлив, че го ремонтирахме след удара и отново ще обикаля по пътищата вече на около 350 000км и с перфектно работещ двигател. Днес слизах от пасажерската врата на стилото, че ме зарадва със замръзнала ключалка.Цепи ме главата от адски махмурлук...тоя Бушмилс направо ме рацепи...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                      ...Цепи ме главата от адски махмурлук...тоя Бушмилс направо ме рацепи...
                      Точно от това щях да се оплаквам още преди 2дни. Явно има някакви ментета, защото всички бяха аут.Още едно оплакване: настинал съм, а имам хиляди неща, трябва и да пътувам...

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Оплакване : Рових из разни форуми на други марки и се побърках от абсолютния хаос , който цари там .Хвалба : Отново съм в таченият ФИАТ ФОРУМ - място логично подредено и пригледно ...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - бачкам силно и упорито до 18.00 на 23.12 и после чак догодина
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: днес пак ми се прецака вратата, след ремонта издържа ЦЕЛИ 3 месеца, направо ще откача.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хваля се:до сега не бях карал на сняг.хваля се:справих се добре.
                              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

оплакване: скарах се с колега ... за печка .... баси тъпотиятаоплаквам се: шефа ме резна доста от комисионаоплаквам се: яко ми писна от тая фирма
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X