Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - газът пак поскъпна - днес на ШЕЛ беше 1.38.Хвалба - аз пък напук на тях си карам на бензин Като пари ми излиза същото

Коментар

emzo написа:
      Шибан ден, само оплаквания .....Порязох се прилично, на бърза помощ да не разчиташ ....Тръгвам си от работа - някъв идиот ме запушил, няма излизане. В същото време запушил и един гараж, чийто собственик се прибираше от работа.За 5 мин дойде една джипка, закачи въже за идиота и го прати 20метра у къра.Ей така гледах , като на филм стана
      дай клипче няма начин да не си го снимал
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплакване - чувствам се ужасно зле и се наложи да пропусна репетиция!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хвалба: В събота ще почивам.Оплакване: Доста изморителен ден.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

...

Оплаквам се: Махнаха ми жлъчката и сега съм на диета.Хваля се: Кибича си по цял ден вкъщи
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Хваля се:Заваля сняг - повод за напиване
              FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
              ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
              миг невнимание и вече си татко

Коментар

хвалба: смених съединителаоплакване: 300 кинта назад

Коментар

Хваля се:Лягам да поспинкам на топло.Оплакване:В събота отработваме 31-ви с нощна и така ми се събират 6 поредни нощни за седмицата.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голям късмет извадих!Снощи се прибирам от работа с колата и на свитофара (минавам на зелено) един изпревари 5-6 коли спрели на червен сигнал и си профуча на червено с близо 100 км/ч. Добре, че го видях навреме!
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

И аз съм на същия хал-шест поредни нощни. Сега прасвам една чаша домашно да ми е спорен съня. :D
                      Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Днес е петък № 1 за седмцата... утре е петък № 2 ... Ама нищо ... требе да работиме да станеме ’ора...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

хвалба: мои много близки хора си имат още две чистак нови бебета: близначки по 2800 всяко...баси кефа!оплакване: и аз искам ...
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                            хвалба: мои много близки хора си имат още две чистак нови бебета: близначки по 2800 всяко...баси кефа!оплакване: и аз искам ...
                            Още две??? Това означава,че имат и друго дете ли? Ужасссссс...А ти като искаш - стараеш ли се? Оплакване - както е тръгнало, ще пропусна в неделя един рожден ден. А ми е важен, да го ева!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              ... Още две??? Това означава,че имат и друго дете ли? Ужасссссс...А ти като искаш - стараеш ли се? ...
                              :D да имат ... първите им двама юнака с три години разлика! Аве вари го -печи го вече 4/четири/ дяца!А за другото: то си требе двама съмишленици за тази работа !И да не съм капо: оплаквам се ,че не свърших работата, която трябваше да свърша. Обаче мога да се похваля с много хубава колекция от МП3-ки на Депешите !!!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Оплакване - И тази седмица ще изпусна срещата , защото съм на работа през събота и неделя.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X