Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сетихте се че трябва ксенон да сложите, аз на моя му се радвам вече от положин година.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да ви имам проблемите - аз нямам телевизия от вчера!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Хваля се: изпих три чашки червено вино от сабахлям! Празнуваме си на офиса...Оплаквам се: имам си нов обожател...обожател-нахалник :-/
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Хваля се-бебока стана на два месеца.Оплакване-вечер коликите му са ужасни.Какво ли не опитах?
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Връщам се от своеобразно "погребение". Почина ни кученцето. Жена ми преди десетина години го взела от улицата, връщайки се от едно дежурство. Било е мъничко и подскачало на пътното платно. Уплашила се да не го блъсне някой и го прибрала.Отиде си милото. Погребах го на една голяма поляна под едно дърво. Жалко............

Коментар

оплаквам се: не можем да се разберем с компанията къде да прекараме Нова Годинаоплаквам се: май при всички положения няма да стане на моетооплаквам се: главният виновник е мъжо ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                оплаквам се: май при всички положения няма да стане на моето
                те тАва най-много ви тормози, вас жените! мале, мале верно, че моята не била единствената!
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - как се наспах! :D Red Storm - дай на лични да обменим варианти за облекчение на коликите, аз също видях голям зор и с двамата!А синът ти има големи... възможности, личи си отсега!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Хвалба - как се наспах! :D Red Storm - дай на лични да обменим варианти за облекчение на коликите, аз също видях голям зор и с двамата!А синът ти има големи... възможности, личи си отсега!
                    Довечера,след като се прeборим с шарана,ще се опитам да те прихвана на скайпа.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

kosta написа:
                      mims написа:
                      оплаквам се: май при всички положения няма да стане на моето
                      те тАва най-много ви тормози, вас жените! мале, мале верно, че моята не била единствената!
                      Колега , винаги става всичко по волята на прекрасните наши и чужди съпруги , гаджета , майки и т.н.Матриархатът никога не е изчезвал ...Само се е видоизменил..
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Хвалба - как се наспах! :D
                        И аз му дръпнах един късно-следобеден сън! - ХвалбаКак ще спя сега вечерта, не знам - Оплакване!

Коментар

Хваля се:Готино ми е, пийнах си домашно червено винце.Оплаквам се: Пак няма кинти,мамка му!

Коментар

оплаквам се: ставам тази сутрин за работа, цепи ме глава та не знам къде съм, отивам до колата и кво да видя - задната лява гума по капла, въртя да запаля да се размрази джама - акумулатор йокХубаво, че бяха двама полицаи да ми помогнат, че не знам кво щях да правя. Тържествено им обещах повече да не псувам колегите им, аз така или инъче лошо ( все още ) от полицай не съм видяла.
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Гледам сред каращите на газ е модерно да се оплакват.Да се похваля: Вчера на Никулден си направих подаръкк - монтираха ми АГУ Ланди Ренцо;Да се оплача: Излезе ми като цена нещо средно между обикновена газова и газов инжекцион (а не е);Да се похваля: Вече ще карам на газ, а не на Бензин, който е 2,22 лв/л;Да се оплача: От утре газта ще е 1,38 лв/л тоест ще трябва да измина поне 12000 км преди да спестя парите от направената инвестиция.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

9ти ден без кофеин, вече взе да не ми прави впечатление - хвалба
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X