Сетихте се че трябва ксенон да сложите, аз на моя му се радвам вече от положин година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Явор Митев
Връщам се от своеобразно "погребение". Почина ни кученцето. Жена ми преди десетина години го взела от улицата, връщайки се от едно дежурство. Било е мъничко и подскачало на пътното платно. Уплашила се да не го блъсне някой и го прибрала.Отиде си милото. Погребах го на една голяма поляна под едно дърво. Жалко............
Коментар
-
mims написа:оплаквам се: май при всички положения няма да стане на моетоAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - как се наспах! :D Red Storm - дай на лични да обменим варианти за облекчение на коликите, аз също видях голям зор и с двамата!А синът ти има големи... възможности, личи си отсега!Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
kosta написа:mims написа:оплаквам се: май при всички положения няма да стане на моетоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
оплаквам се: ставам тази сутрин за работа, цепи ме глава та не знам къде съм, отивам до колата и кво да видя - задната лява гума по капла, въртя да запаля да се размрази джама - акумулатор йокХубаво, че бяха двама полицаи да ми помогнат, че не знам кво щях да правя. Тържествено им обещах повече да не псувам колегите им, аз така или инъче лошо ( все още ) от полицай не съм видяла.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Гледам сред каращите на газ е модерно да се оплакват.Да се похваля: Вчера на Никулден си направих подаръкк - монтираха ми АГУ Ланди Ренцо;Да се оплача: Излезе ми като цена нещо средно между обикновена газова и газов инжекцион (а не е);Да се похваля: Вече ще карам на газ, а не на Бензин, който е 2,22 лв/л;Да се оплача: От утре газта ще е 1,38 лв/л тоест ще трябва да измина поне 12000 км преди да спестя парите от направената инвестиция.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар