Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - закарах колата на мивка.Оплакване - загубена кауза, ще вали.Но нямаше как, не се виждаше какъв цвят е
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:Оправих си спирачките. Оплаквам се: Има още много неща за оправяне.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
        Хвалба - закарах колата на мивка.Оплакване - загубена кауза, ще вали.Но нямаше как, не се виждаше какъв цвят е
        хаха днес съшото ме сполетя и мен язък за 10-те лева
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

liverpool235 написа:
          Irka_fihi написа:
          Oплакване - дигнаха ми кръвното на n-та степен! Ся ще заспя след 100часа!
          Удари едно бързо и бягай към кревата без нерви!
          Радо, мен алкохолът ме разсънва! Ако бях ударила едно...отиде нощта! Оплакване - от снощи не спря да вали!!! Оплакване - цял ден без нет!!! Оплакване - МРАЗЯ събота и неделя! Хвалба - ще се утеша с червено вино! Хвалба - (само за посветени) - успях да се свържа с майка ми! :D
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Е,е,е,е явно един почивен ден не стига(оплакване)
            1234567890

Коментар

Оплакване - от снощи пък нямаме кабелна! Всъщност, никаква телевизия! Още едно - скъса ми се задника от лъскане...Пак се оплаквам - както е тръгнало - виното няма да оцелее до Нова година!За хвалене - НЯМА!!!Край на отчета!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Хваля се:След толкова време си залях бетона на село и майка ми е много доволна.Оплакване:Боли ме леко кръста.Добре,че одеве на срещата ходихме на Кончето и си го натоплих на камината.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хваля се:сложих си ксенони - прогледнах.
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Хваля се: Днес бях на свинска смърт. Оплаквам се: Отпуската ми свърши и от утре съм на работа .
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Донеси малко кожа на следващата среща Оплакване - фиша ми от 19.06.2010г. най-накрая се появи в нет-аОплакване2 - платих го.Хвалба - изряден фишо/данъко- платец съм.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: шефа дигна заплаткатаОплаквам се: много бързо ще свърши -като си платя сметките Хваля се: нямам много работаОплаквам се: трябва да чета за изпит

Коментар

Оплакване:Трябва да се празнуват:1. Рожден ден на Кристиян2. Бъдни вечер3. Коледа4. Нова ГодинаВсичко това са пари за подаръци, трапезата, гориво за път, няма изгледи за такива!
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

хваля се - вчера в студа пробвах подгряването на седалките. Работи!!! Жената е много доволна
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kosta написа:
                              Оплакване:Трябва да се празнуват:1. Рожден ден на Кристиян2. Бъдни вечер3. Коледа4. Нова ГодинаВсичко това са пари за подаръци, трапезата, гориво за път, няма изгледи за такива!
                              Трябва да се празнуват:............5. Рожден ден на Ванко6. Имен ден на Ванко и fihi7. Рожден ден на fihi
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                                kosta написа:
                                Трябва да се празнуват:............5. Рожден ден на Ванко6. Имен ден на Ванко и fihi7. Рожден ден на fihi
                                Все хубави работи с хубави хора! Ракията от мене!И аз да се похваля като циганин с бяло дупе имам ксенонче от около седмица и довечера ще го пробвам на дълъг път отивайки към работа!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X