Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се:утре се пребирам и ще става купон
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хвалба: нямаОплакване: Писнало ми е от интриги и кавги. За съжаление виждам че,все още продължават във форума.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Хваля се:Днес пак почивам и релаксирам.Оплаквам се:Пак са се заформили конфронтации между колеги и ми става тъпо.Не знам кой крив и кой прав,но си мисля,че истината е някъде по средата и не е нужно да се стига до такива предупреждения.Просто може да се разчистват темите от спама по преценка на модовете,като се уведомяват участниците със Л.С.Лично мнение!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се: настинала съм яко и една гадна хрема ме гониОплаквам се: на работа съм хвалба -няма такава

Коментар

- много помага Фи, за 1 ден си като нова.Детронация ни трябва .... Хвалба - довечера ще има шоуХвалба - наспах се като пичХвалба - колата ме слушка много, пу пу пу, ама пак си остава пълен кенефОплакване - няма парииииииииииии и ракията откраднаха гадовете мръсни
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ела до Русе, ще те черпя със свиленградска ракия. Няма да можем да я изпием с жена ми до края на отпуската.Хваля се, днес ще ми е готов трансмитера [audio изход] и ще го монтирам в Brava-та.Ще слушкам Maiden без смущения.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Да се похваля (щот няма кой ) каква образцова домакиня съм днес - прах, простирах, готвя, пека хляб на мъжа си... еххх, цял живот съм мечтала за това!!! Още една голяма хвалба - довечера съм на пицария с приятели!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Оплакване: НямаХвалба: От утре съм в отпуска.
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

оплаквам се: Отпуската свърши от утре на бачканехваля се: От днес съм със лампи НайтБрейкър много кефят свети като китайски ксенон
                    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Хвалба: Благодарение на колежката Irka_fihi Мареата скоро ще бъде със стикер. Днес го получих. Обмислям идеята да бъде обезвъзмездена с бутилка "Силистренска кайсиева" /или по друг избран от нея начин/. Ирка, благодаря ти!!!Темата отново е разчистена от излишен Спам!Моля, придържайте се към заглавието на темата!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Ще ме прощавате, ама не мога да не отговоря на човек, който ми благодари!!!За нищо, Дани! Пак заповядай! Радвам се,че съм била "полезна"...а паролата е "бяло вино", в краен случай - Розе. Хвалба - срещата с приятели в пицарията мина страхотно, много съм доволна! :D
                        Ванга

Коментар

оплаквам се: навън е студенко, тъмно и май роси, а аз съм много гладна и със студени крачетакак само искам да се докопам до в къщи ...
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Ми...да се похваля - само 7 човека ми писаха днес на скайп, ама цял ден! Един от тях допринесе много за доброто ми настроение от сутринта, та чак допреди малко. Още една - ще бъдем заедно с приятелката ми на Нова година! Оплакване - утре ме чака тежък ден.Хвалба - вечерта - отново софра с приятели.
                            Ванга

Коментар

Хвалба:найс, а ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - 10 000 поста Бях обещал на 10 000 да спра, ама ..... няма спиране
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X