Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Хваля се:Днес пак почивам и релаксирам.Оплаквам се:Пак са се заформили конфронтации между колеги и ми става тъпо.Не знам кой крив и кой прав,но си мисля,че истината е някъде по средата и не е нужно да се стига до такива предупреждения.Просто може да се разчистват темите от спама по преценка на модовете,като се уведомяват участниците със Л.С.Лично мнение!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
- много помага Фи, за 1 ден си като нова.Детронация ни трябва .... Хвалба - довечера ще има шоуХвалба - наспах се като пичХвалба - колата ме слушка много, пу пу пу, ама пак си остава пълен кенефОплакване - няма парииииииииииии и ракията откраднаха гадовете мръсни
Ела до Русе, ще те черпя със свиленградска ракия. Няма да можем да я изпием с жена ми до края на отпуската.Хваля се, днес ще ми е готов трансмитера [audio изход] и ще го монтирам в Brava-та.Ще слушкам Maiden без смущения.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Да се похваля (щот няма кой ) каква образцова домакиня съм днес - прах, простирах, готвя, пека хляб на мъжа си... еххх, цял живот съм мечтала за това!!! Още една голяма хвалба - довечера съм на пицария с приятели!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба: Благодарение на колежката Irka_fihi Мареата скоро ще бъде със стикер. Днес го получих. Обмислям идеята да бъде обезвъзмездена с бутилка "Силистренска кайсиева" /или по друг избран от нея начин/. Ирка, благодаря ти!!!Темата отново е разчистена от излишен Спам!Моля, придържайте се към заглавието на темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Ще ме прощавате, ама не мога да не отговоря на човек, който ми благодари!!!За нищо, Дани! Пак заповядай! Радвам се,че съм била "полезна"...а паролата е "бяло вино", в краен случай - Розе. Хвалба - срещата с приятели в пицарията мина страхотно, много съм доволна! :D
Ванга
Ми...да се похваля - само 7 човека ми писаха днес на скайп, ама цял ден! Един от тях допринесе много за доброто ми настроение от сутринта, та чак допреди малко. Още една - ще бъдем заедно с приятелката ми на Нова година! Оплакване - утре ме чака тежък ден.Хвалба - вечерта - отново софра с приятели.
Ванга
Коментар