Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    krasio_79bs написа:
    То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :D
    Аами ще се завъртя тази неделя неможах, че имахме промоция. Следващия път ще гледам да намина, ако не се лъжа на 05,12 трябва да е следващата среща.
    мчи обяждай се като има примоция, все нещо може и ние да закачим хваля се - все още имам от ефтината газ!оплаквам се - газта свършва... няма да заредя на 1.33 лв.!!! Ши си карам печката!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiselo написа:
      krasio_79bs написа:
      То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :D
      Аами ще се завъртя тази неделя неможах, че имахме промоция. Следващия път ще гледам да намина, ако не се лъжа на 05,12 трябва да е следващата среща.
      Ами ние май всяка неделя си се сбираме за раздумка.Предполагам и тая неделя ще сме там.Дано и тогава да нямаш някоя промоция
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        kiselo написа:
        krasio_79bs написа:
        Ами ние май всяка неделя си се сбираме за раздумка.Предполагам и тая неделя ще сме там.Дано и тогава да нямаш някоя промоция
        e тая неделя имаме да. няма да мога да се измъкна 100% в 16ч. може би след 18:30 ще мога ама най-рано мога да дойда към 19ч...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Е, бясна съм!! От два дни търся сгодно местенце за посрещане на Нова Година и НИЩО! Всички хотели по курортите вече са заети...какво е това нещо? Нямаме пари ли?
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Малеееееее, вие ако дойдете при нас...ще стане егати мазалото! Да е жива и здрава кака ви Ирка, че ви я намери тая къща и чичо ви Коста, че я резервира! Тааа, да се похваля, де - на Нова година ще се съберем страотна компания в къща в Родопите!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

оплаквам се: налага ми се да работя с нов колега, който е яко омотан.Длъжностните му задължения започват от там, от където свършват моите, но очаква аз да му казвам всичко. Е па не моа и се нервя.+ тва май ме сваля, което още повече ме дразни ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                оплаквам се: налага ми се да работя с нов колега, който е яко омотан.Длъжностните му задължения започват от там, от където свършват моите, но очаква аз да му казвам всичко. Е па не моа и се нервя.+ тва май ме сваля, което още повече ме дразни ...
                Прост ма нахакан :D такива най ме кефят.Хваля се-въпреки градушката сутринта,денят беше супер ползотворенТемата е разчистена от За спам използвайте тази тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

След толкова Оплакване доиде и ред на Хвалбата.Щефа каза че ми овеличава заплатата.Ама докато не я видя чернона бяло нерявам.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба - снощи бехме на кръчме, хапнахме сирене по шопски, пържола на тиган с лук и яйце, 2 бири, чаша бяло вино, нат. сок и 100 филии леб за 6.60лв.!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

curko написа:
                      къде го това народно заведение?
                      цуреееееее, май си звънЕл у нашта къща ми се струва ?! хваля се: уредихме празнуването Новата Година!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз захапах Да се похваля - бях настинал, но се оправих.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Взех си тази красавица (за мен всички красиви, скъпи и капризни неща, като коли, телефони, лаптопи и т.н. са в женски род :D ) - http://www.mobilebulgaria.com/mobile...torola-rokr-e8 Оплакване: През каква драма минах, за да я взема - не ми се говори. Така се изнервих, че минах през една изрезка приготвена за асфалтиране с поне 70км/ч. Естествено нито бяха загладени ръбовете, нито имаше обозначения. С две думи - българска работа!
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Оплакване 1 - имало е мангал хайка и са разбили бая изби.Оплакване 2 - аз съм сред печелившите, откраднали са ракията Друго ценно нямаше вътре Темата отново е разчистена от днешния Моля, придържайте се към нея.Модераторски екип на fiat-bg.org
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе кво ви става бе хора? Кво делите ?Чета неща които не съм предполагал че ще видя !!!Оплаквам се : Вместо да ми прави кеф атмосферата тук вече не ми понася ...

Коментар

Хваля се: купих си филтри- въздушен и за климатика. Утре, ще ги сложа :D Пак се хваля: резервирахме за уикенда къща в Копривщица. Ще падне "разбиване" Не се оплаквам, щото и да се оплаквам файда няма
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X