kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
kiselo написа:krasio_79bs написа:То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:kiselo написа:krasio_79bs написа:То и аз мога да ти кажа нов вариант по Бургаски-"Да бе на среща дошло,гуми до била не би помпило". Това в кръга на шегата.Вчера ти мярнах стилото паркирано до център за гуми Европа.Вземи се завърти на някоя среща де. :DRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Малеееееее, вие ако дойдете при нас...ще стане егати мазалото! Да е жива и здрава кака ви Ирка, че ви я намери тая къща и чичо ви Коста, че я резервира! Тааа, да се похваля, де - на Нова година ще се съберем страотна компания в къща в Родопите!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
оплаквам се: налага ми се да работя с нов колега, който е яко омотан.Длъжностните му задължения започват от там, от където свършват моите, но очаква аз да му казвам всичко. Е па не моа и се нервя.+ тва май ме сваля, което още повече ме дразни ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:оплаквам се: налага ми се да работя с нов колега, който е яко омотан.Длъжностните му задължения започват от там, от където свършват моите, но очаква аз да му казвам всичко. Е па не моа и се нервя.+ тва май ме сваля, което още повече ме дразни ...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
curko написа:къде го това народно заведение?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Хвалба: Взех си тази красавица (за мен всички красиви, скъпи и капризни неща, като коли, телефони, лаптопи и т.н. са в женски род :D ) - http://www.mobilebulgaria.com/mobile...torola-rokr-e8 Оплакване: През каква драма минах, за да я взема - не ми се говори. Така се изнервих, че минах през една изрезка приготвена за асфалтиране с поне 70км/ч. Естествено нито бяха загладени ръбовете, нито имаше обозначения. С две думи - българска работа!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар