Ииии, най-после! :D Айде, честито!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето ги и моите красавици само Типото липсва, ама както са казали хората трай бабо за хубост вчера му купихме и нова маска и вече отива в сервиза да се лекува и съвсем скоро ще ги наредя трите да се запознаят и за снимка. Мале това като се видя как го пиша и сякаш съм се побъркал по тези коли ама и си е верно И обещаната снимка на стильо с новия стикер. Благодарение на Ирка И последната снимка : Две хубави дупетаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:И обещаната снимка на стильо с новия стикер. Благодарение на Ирка"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се - днеска яко ми се спи, макар снощи да си легнах рано.Хвалба - спи ми се щот сварих 100 кила ракия вчера, хем след двойното препичане. Е половината е за ортака, ама пак добре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Един колега бе спрял на аварийни и си говореше с някакъв негов познат.Забелязах, че предният десен мигач не му работи и го предупредих, защото в посоката, в която бе спрял предполагаше последващо преминаване през натоварено кръстовище и имаше реална опасност да го ударят.Това ми повдигнанастроението! Почувствах се полезен! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
mims написа:хвалба: отпразнувах може би най-готиния си рожден ден с най-близките си хора, които ме накараха да се чувствам наистина страхотно. Получих много яки подаръци и 2 страхотни изненади.хвалба: сгодих се ... :D ето 2 снимчонкиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар