krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:krasio_79bs написа:Двойно оплакване.Изтекоха 5 литра домашна ракия от спукана туба.Изтекоха в Мареята,вътре е като казан за ракия в момента.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Да се жалвам :За има няма 5000 км. лагерите с маншоните на полуоските ми взеха да сълзят . Доляха ми 300 гр. масло в скоростната кутия и се мъча да не мисля за проблема , ама не става.....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
krasio_79bs написа:Двойно оплакване.Изтекоха 5 литра домашна ракия от спукана туба.Изтекоха в Мареята,вътре е като казан за ракия в момента.
Коментар
-
Хвалба - зарадваха ме с хубава новина за Нова година, дано утре да чуя още една и всичко да мине по вода!Още една - хапвам пица "Бягащо пиле" от Дон Вито пред компютъра. И още една - преди малко избегнахме удар в друга кола, благодарение на адекватната реакция на fihi!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
Хваля се.....отивам за два дни на планина. Малко да промия мозъка, че от проблеми и напрежение вече ще гръмна. Ето как започват нещата......очаквайте пътепис:
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:Оплакване - 2ри ден се боря да си импортна контактите от симбиан телефон на прословутия WinMo. Неуспешно.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар