Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се: много лошо начало на тази седмица, представям си какво ще е до края

Коментар

Оплаквам се: Не мога да си сложа 225 гуми
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

floks написа:
        оплаквам се: много лошо начало на тази седмица, представям си какво ще е до края
        Колежке и при мене така.Много лошо тръгна седмицата.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплаквам се: Много дълъг ден ,като за капак ходих на Фитнес и сега съм като разглобен!!!

Коментар

Хваля се: Току що си сглобих колата и отново е в движение :D.
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Още не е за хвалене, но обмислям поставянето на ПС и ЛСД Тъчскриин монитор на мястото на фабричното радио в стилото. Открих и изключително подходящ софтуер специализиран за автомобили, подходящ ЛСД. Остава да направя точна сметка да проверя кой ще е най-подходящия комп и захранване за него, да обмисля някой дреболии и ако има $ започваме проекта ПС. Вече е правено и ефекта и визията е уникална ПС2. Има и поддръжка за камера за задно вижданеПС3. Има и поддръжка за ГПС.ПС4. Има Wi-Fi поддръжка.ПС5. Има ДВД Поддръжка.ПС5. Има поддръжка за връзване на колата към компа и следене на основни показатели. Темп, скорост обороти и т.н.
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                Още не е за хвалене, но обмислям поставянето на ПС и ЛСД Тъчскриин монитор на мястото на фабричното радио в стилото. Открих и изключително подходящ софтуер специализиран за автомобили, подходящ ЛСД. Остава да направя точна сметка да проверя кой ще е най-подходящия комп и захранване за него, да обмисля някой дреболии и ако има $ започваме проекта ПС. Вече е правено и ефекта и визията е уникална ПС2. Има и поддръжка за камера за задно вижданеПС3. Има и поддръжка за ГПС.ПС4. Има Wi-Fi поддръжка.ПС5. Има ДВД Поддръжка.ПС5. Има поддръжка за връзване на колата към компа и следене на основни показатели. Темп, скорост обороти и т.н.
                Честито колега.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Да се похваля: От няколко ден съм в Барселона Да се оплача: Уморен съм много....
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Оплаквам се: Няма нощни птици Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

хваля се : вчера подписах договора за работа и днес ще взимам дрехите и сигурно ще почвам.
                      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

blagun написа:
                        Да се похваля: От няколко ден съм в Барселона Да се оплача: Уморен съм много....
                        Завиждам ти, Барселона е невероятен град! Нямаш право да се оплакваш!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Сега аз да се оплача - щерка ми го е ударила на таверна - онзи ден счупи много красива чаша за кафе от Португалия, днес - чаша за ракия от Хърватска! Ако продължава така, няма да смогвам да пътувам по турнета, за да набавям чаши!
                          Ванга

Коментар

Двойно оплакване.Изтекоха 5 литра домашна ракия от спукана туба.Изтекоха в Мареята,вътре е като казан за ракия в момента.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мятай се вътре и почвай да лижееееееш!
                              Ванга

Коментар

blagun написа:
                                Емо, пеша ли ходи до там бре..... Приятно изкарване и да донесеш "мидички"

Коментар

Working...
                                X