оплаквам се: много лошо начало на тази седмица, представям си какво ще е до края
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Още не е за хвалене, но обмислям поставянето на ПС и ЛСД Тъчскриин монитор на мястото на фабричното радио в стилото. Открих и изключително подходящ софтуер специализиран за автомобили, подходящ ЛСД. Остава да направя точна сметка да проверя кой ще е най-подходящия комп и захранване за него, да обмисля някой дреболии и ако има $ започваме проекта ПС. Вече е правено и ефекта и визията е уникална ПС2. Има и поддръжка за камера за задно вижданеПС3. Има и поддръжка за ГПС.ПС4. Има Wi-Fi поддръжка.ПС5. Има ДВД Поддръжка.ПС5. Има поддръжка за връзване на колата към компа и следене на основни показатели. Темп, скорост обороти и т.н.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Още не е за хвалене, но обмислям поставянето на ПС и ЛСД Тъчскриин монитор на мястото на фабричното радио в стилото. Открих и изключително подходящ софтуер специализиран за автомобили, подходящ ЛСД. Остава да направя точна сметка да проверя кой ще е най-подходящия комп и захранване за него, да обмисля някой дреболии и ако има $ започваме проекта ПС. Вече е правено и ефекта и визията е уникална ПС2. Има и поддръжка за камера за задно вижданеПС3. Има и поддръжка за ГПС.ПС4. Има Wi-Fi поддръжка.ПС5. Има ДВД Поддръжка.ПС5. Има поддръжка за връзване на колата към компа и следене на основни показатели. Темп, скорост обороти и т.н.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Явор Митев
blagun написа:Да се похваля: От няколко ден съм в Барселона Да се оплача: Уморен съм много....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар