Е то Браво=Голф3Стило 2 врато = Голф4 какво те учудва, между другото всяко друго 150 коньово автомобилче ще гори по-малко от хгт Оплакване - слънце грее навън, аз съм в офиса и днес.
Оплаквам се:Лошо...забелязах, че като е студено стилото мени леко оборотите. Отделно тръбите за водата стават доста твърди и се чудя дали е нормално или не. Доколкото знам е на лошо това ама.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба - сега слизаме от Витоша...слънчев ден, хубава компания, хапване, пийване, волна програма...какво повече му трябва на човек!Страхотен релакс на чист въздух! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Другият път ще те вземем с нас! :D Хвалба - пратили са ми някаква книга от "Минута е много".Оплакване - сменили са регламента, според предишния, е трябвало да получа 100лв.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплакване - тоо гоуфър нафта не’а ли го ма’ат от форумо?
Когато кажеш, Живко! Вдигнал съм му мерника, само чакам сигнал от теб Аз да се похваля: Днес беше един много приятен есенен ден. Мързелувах почти през целия ден, изгледах формулата;Оплаквам се: много се ядосах на тъпия "стратег" на отбора на Ферари...без думи съм просто!
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Щях да ви отговоря аз, ама...ОПЛАКВАМ СЕ: Току що ми съобщиха изключително тъжна новина, за смъртта на моя близка, така че ви оставям да си вилнеете... Утре съм на погребение.
Коментар