Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре да няма - не пали p.s. шегувам се.Оплакване - подложен съм на скайп терор от 3 съфорумци, добре че след малко ке им бия шутя
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не и ако някой те изпревари! Да не стане после да ревеш и да го търсиш тоя скайп терор?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Оплакване: Предната вечер ми падна гърнето. Срещу 150 лева се сдобих с нов комплект.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване - ще се работи тоз уикенд, уж ще има екстра , но докато не ги видя, няма да се хваля.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Стильо мърка като котенце. Вече има нов тампон и работи кротко кротко За първи път си поръчах гражданска отговорност по интернет. Стискайте палци да е наред до няколко дни ще я получа
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплаквам се: Колата ми е в бокса, за пореден път, по-лошото в случая е че се очертава да излезе от там, чак края на месеца .
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                Оплаквам се: Колата ми е в бокса, за пореден път, по-лошото в случая е че се очертава да излезе от там, чак края на месеца .
                брех какво и се случи!?
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Kaкво ли не, фиат е все пак Оплакване - смених чистачките и пак не чистят.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Скъса се демпферната шайба на коляновия вал.Хваля се - Днес си изкарах един много готин следобед :D.
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплакване - много тежка програма напоследък, вчера гости, след малко пак гости, утре - на Витоша! Искам почивкаааа!
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Оплакване - много тежка програма напоследък, вчера гости, след малко пак гости, утре - на Витоша! Искам почивкаааа!
                        и аз искам същото. Влязох тук за това да се оплача - никъде не ми се ходииииии
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се : 500 мнения
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

emzo написа:
                            Утре да няма - не пали p.s. шегувам се.
                            Шегувай се, шегувай се ... баластите на ксенона ги завих както баба на времето си квасеше млякото ... А иначе ... имаш черпене от мен ... т’ва меглио прави чудеса :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И друго да се оплача - Ичкин, супер беше бялото вино, ама свърши...пък не ми се минава на червено!
                              Ванга

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...167&f1=details възмутен съм!! какво е това отношение ХГТ на смешна цена и написал бартер з ГОУФ незнам дали е колега ама се надявам да не е. От такива после "ми те фиатите са ефтини нестават за нищо аз си карам гоуфу"
                                Fiat punto 1,1
                                Fiat bravo 1,6 16v
                                Fiat bravo 2,0 20v
                                Honda civic 1,5
                                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                                X