На скоростите пък що ?Мазно си влизаха :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:На скоростите пък що ?Мазно си влизаха :PAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:да се похваля, каква изненада съм приготвил на моя красавец за двигателя и скоростите!!!
Коментар
-
=Rudi= написа:kosta написа:да се похваля, каква изненада съм приготвил на моя красавец за двигателя и скоростите!!!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
хваля се : смених носачите ( предните) накрайниците на кормилната рейка биалетките предните дискове и накладкитеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
ОПЛАКВАМ СЕ от Български пощи:Много съм ядосан на тъпотиите им.На постоянния ми адрес, в Сливен, се е получила показа за получаване на препоръчано писмо.Брат ми я донесе, но замина за Пловдив и ще се върне другата седмица.Исках да разбера дали има смисъл да ходя до Сливен за едно писмо.Обадих се по телефона в съответния пощенски клон, казах им имената си, казах им номера на писмото (пише го на поканата). Поисках да ми кажат единствено кой е подателя, нищо повече. Категорично ми отказаха. Обяснявам им, че не съм в града, че нямам намерение скоро да ходя там, от там ми отговарят че може да го вземе друг, ама трябва да носи МОЯТА ЛИЧНА КАРТА!!! Казвам й аз, че е противозаконно да си давам личната карта на който и да било, а още повече, че докато личната карта не е у мен, мен може да ме задържат за 24 ч или да ми сложат глоба. А и няма как да я дам на някой, защото както вече казах съм в друг град...Викам й, може ли ксерокопие на личната карта да носи - не, трябва да е оригинал. Да им имам и правилата, и простотиите в Българските пощи (както навсякъде де що фигурира "Български")...За малко да им кажа да си заврат писмото ми отзад... ама нали съм любезен, им го спестих...Сетих се сега, че май само в Сливен тъпите пощальони ги мързи да се качват по апартаментите да разнасят препоръчаните писма и им е по-лесно да ти пратят покана.В Ямбол, офиса в който работя е в един апартамент на 7-мия етаж. Всеки ден, пощаджийчето (много чаровно девойче) идва до горе и носи препоръчаните писма, ако има такива. И ги дава на който е в офиса, а не лично на титуляра... Който го получи се подписва и си написва фамилията в нейния тефтер (о, колко напредничаво, в 21 век).... (Спиди ходят с подвижни компютърчета и принтерчета в джоба, само за сравнение, и по всяко време можеш да си проследиш пратката от момента на предаване, до получаването й).
Коментар
-
quintessenz написа:оплаквам се разбиха колата... отмъкнаха музика за сумати пари.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Оплаквам се: От две седмици ме гони няква настинка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Не остана...две бири и е го е свършил! п.п. да се похваля ,че съм с нова спирачна помпа, но пък си е за оплакване дългата и трудоемка процедура по обезвъздушаването?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Irka_fihi написа:Да се оплача - днес потребител на форума ме нарече "ужас"!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар