Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    и аз да се похваля: Купето в събота на път за провинцията, на АМ Тракия вдигна 210 km/h. без да се замисли!
    Вдига и повече, ама недей да си играеш така Оплаквам се: "Тези" в данъчното ме дразнят много......Климатикът и той е пострадал от токовия удар
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

mims написа:
      fiatmaniak написа:
      mims написа:
      А не без снимки, че много ме е срам. Но ако има ефект диетата ще се покажа
      за 2 седмици ще е трудно да свалиш много килца, трябва си постоянство.
      Принципно искам да сваля общо 5. Инъче от тази диета очаквам 3-4 . Дано стане, че се чувствам кат кюфте
      Аз карам само на месна диета като се закръгля и ефекта е поразителен.Ама като казвам месна значи само месо,без гарнитури без хляб и тн. и по малко алкохол без газирани само вода.Тея другите диети само те тормозят,вечно гладен.Имат резултат но временен и като спреш диетата си връщаш веднага теглото че го и умножаваш.А колегата Благун в къв филм е влязъл не ми се мисли А по темата,да се похваля нема с кво ама ако почна се оплаквам мани мани
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

Аз не обичам месо, мога да изкарам цял живот на салатки, но месото не е за мен.оплаквам се: чух мн негативен слух за фирмата , то верно сме в затруднено положение ...май май ще трябва да се оглеждам за нова работа
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

kosta написа:
          и аз да се похваля: Купето в събота на път за провинцията, на АМ Тракия вдигна 210 km/h. без да се замисли!
          Специално на АМ Тракия не вдигайте повече от 150 щото видеоконтрола работи, а той като работи се налага да работим по много и ние

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
            kosta написа:
            Специално на АМ Тракия не вдигайте повече от 150 щото видеоконтрола работи, а той като работи се налага да работим по много и ние
            Знаем го ние, дето пътуваме често, къде се крие тоз видео-контрол Има 2 камери по цялата магистрала, плюс още 2-3 на цивилни автомобили, които си стоят все на едни и същи места Оплаквам се: май се разболявам. Гърлото много ми дере и носът ми тече.Хваля се: дойде ми още работа, в тия времена си е за хвалба.

Коментар

Immortal написа:
              Има 2 камери по цялата магистрала, плюс още 2-3 на цивилни автомобили, които си стоят все на едни и същи места
              Аз знам само тази на Ихтиман. Моля те, кажи къде се намират другите.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Продадох 16ките и сега оставам с грозни тенекета
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Продадох 16ките и сега оставам с грозни тенекета
                  аре не се прави на луд :D на пролет друго ще пееш
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

fihi написа:
                    Immortal написа:
                    Има 2 камери по цялата магистрала, плюс още 2-3 на цивилни автомобили, които си стоят все на едни и същи места
                    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=610970
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                      fihi написа:
                      Immortal написа:
                      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=610970
                      Едната дето я знаеш е на Ихтиман на мотела, другата е пред Хепи до Пловдив (както пише и в статията).Камери без радари (дали?) има и на тунела Траянови врата край Ихтиман.Подвижни (мобилни) камери, монтирани в патрулни или цивилни коли много често има на следните места:-Около км.20 (до Екото) на излизане от София (там е патрулка);-На спускане след тунела на Ихтиман по посока Бургас, след един десен завой;-На двете "писти", където има ограничения 80 км/ч (между Пловдив и Пазарджик - около км.120 и между Пловдив и Стара Загора - около км.160);-На един десен завой и спускане между Чирпан и Стара Загора (не мога да кажа точен километър, но си го знам мястото) - там пази или патрулка, или цивилна Астра червена.-На самия край на магистралата (км 209), непосредствено преди кръговото, където има ограничение 60 км/ч - червената цивилна Астра (пак тя ).

Коментар

На магистралата съм научил всяко място на което има патрулка, но само веднъж да сменят местата и ще стане страшно.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Кобра, нави със speedcams и малко сиво в кратуната и си 6+.Нямаш ли сиво и кобрата и навито няма да те спасят.Оплакване - не мога да си намеря лагер за компресора
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - днеска много ш***н ден! Добре, че имам приятели да ме разведряват на скайп! Хвалба!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Хваля се: Типото ще живее отново Просто няма да издържим без да го виждаме пред блока.
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

да се похваля, каква изненада съм приготвил на моя красавец за двигателя и скоростите!!!
                                Прикачени файлове
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X