mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
ivo_drag написа:И днес съм на работа.Седми ден поред.Бравата не топли. 100 лева за термостат и антифриз май ще се дават.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хвалба - присъствах на перфектната среща, с перфектните хора и нито един дразнител Хвалба - карах на Коста Купе-то.Хвалба - спечелих много полезна наградаХвалба - Ирка ми направи персонален Лимонов Сладкиш, който споделих с колегите. Страхотен беше.Оплакване - нещо не остана време за сън Оплакване - не можах и да му пийна като хората p.s. хвалба - видяхме се и с Живко и Живка п.с.с. хвалба - возих се и в на Дидо HGT-то, но от сега казвам, Стилото ще му скъса шортитеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
dimmX написа:Аз само ще се оплаквам:1. Не можах да се напия с вас!2. Разболях се......кашлица, 38 градуса температура, хрема .....ще се мреManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Явор Митев написа:Оплакване - изчезнала ми е цялата кореспонденция за 2010 година от abv-пощата ми. Няма как да съм ги изтрил погрешка, защото това са някъде към 60-70- мейла. Няма нито едно. А последния мейл, който стои като получен, е от 31 декември 2009. Нещо не е наред....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - присъствах на перфектната среща, с перфектните хора и нито един дразнител Хвалба - карах на Коста Купе-то.Хвалба - спечелих много полезна наградаХвалба - Ирка ми направи персонален Лимонов Сладкиш, който споделих с колегите. Страхотен беше.Оплакване - нещо не остана време за сън Оплакване - не можах и да му пийна като хората p.s. хвалба - видяхме се и с Живко и Живка п.с.с. хвалба - возих се и в на Дидо HGT-то, но от сега казвам, Стилото ще му скъса шортитеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Оххх, и аз да се похваля - срещата на Италауто беше страхотнаааа! Благодаря ви, колеги! Обичам ви!!!Оплакване - не ме повозиха на Купето! Хвалба - в Пловдив пак бяхме на "среща". Голяма хвалба - снощи концертът мина страхотно и аз се предствавих добре! Получих похвала и покана от много известен композитор да напиша текст, а той към нея да ми напише песен! Обичал да пише песни за хубави жени! :D Оплакване - на купона след концерта даже не близнах алкохол! Просто нямах никакви сили... Оплакване - имам голяма нужда...от сън! Сега ще се възстановявам цяла седмица, но не ми пука!!! Заслужаваше си всяка една минута!!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
хваля се - прибрах си Синята птица от Пловдив...даже днес съм с нея на работа... Самолета си почива днес...оплаквам се - баси кораба тая Ланчия - трябва да дойда в 8.00 ч на работа за да намеря къде да я паркирам...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
emzo написа:...
Коментар
-
Явор Митев
donnna написа:...оплаквам се - баси кораба тая Ланчия.......
Коментар
-
Явор Митев написа:Голяяяяма хвалба - поканен съм / подчертавам - поканен / да организирам авторска фотоизложба с мои снимки в хотел "Кемпинкси-Зографски" в София, като ми се поемат абсолютно всички разходи, включително по рамкиране и паспартута. Огромна чест за мен, въпреки, че се съмнявам в продажбата на нещо. Явно съм почнал да задобрявам, само дето не виждам начин да зарежа всичките си начинания и да се отдам изцяло на фотографията. Ще се мре от глад!!!! Ще ви покажа снимки от мероприятието после.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар