Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

искам да се похваля от приятеля ми : от всичко разбира ( без да е дървен философ )
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
      искам да се похваля от приятеля ми : от всичко разбира ( без да е дървен философ )
      И от хубави жени разбира, очевидно :D Да го поздравиш!

Коментар

и аз да се похваля: утре (живот и здраве) ще се видя с приятели!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

хваля се:в неделя отивам на екскурзия до рилския манастир.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

kosta написа:
            и аз да се похваля: утре (живот и здраве) ще се видя с приятели!
            И ще се яде и ще се пиееееееее, най-вече второтооооооооооо! И аз се хваля! И още - вече почнаха да идват вкъщи за стикери и карти на Еко! Спокойно, народеееее, не се блъскаааай, има за всичкииии!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Няма как да не се похваля, защото цял ден стоя на тръни. Днес ми докарват стильо регистритан и готов за каране. Започвам го вече със стягане за зимата - гуми, тампон на ск и разни други щуротии НАПРАВО СЪМ НА СЕДМОТО НЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

След гумите по-важно е термостата Да се поохваля - ке се видя с ’арни ’ора утре
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kiselo написа:
                  Няма как да не се похваля, защото цял ден стоя на тръни. Днес ми докарват стильо регистритан и готов за каране. Започвам го вече със стягане за зимата - гуми, тампон на ск и разни други щуротии НАПРАВО СЪМ НА СЕДМОТО НЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                  A скоро ще имаш и стикеееееееееер, пък аз ще пия бяло винооооооо!
                  Ванга

Коментар

Не знам за хвалба или за оплакване е, оставих си Мареата да и боядисат задната броня и сега няколко дни, ще ми се наложи да търкалям Чинкуечентото
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Хваля се: Без малко да забравя да се похваля,че от днес съм на нова работа!

Коментар

Ей,тоя нашия бебок само памперси пълни. За един месец е наддал 1050гр и 3см.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Оплаквам се: Не мога да забравя бившата си приятелка и по-бившата и по-бившата! Ама последната ми е най на сърце

Коментар

coolboby написа:
                            Оплаквам се: Не мога да забравя бившата си приятелка и по-бившата и по-бившата! Ама последната ми е най на сърце
                            оф ти с твойте приятелки...оплаквам се: няяя пари за гориво
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Хвалба - пък снощи екс рожденикът Ичкин дойде вкъщи на крака, да ни почерпи и да даде едни парички! Едното от почерпката е бутилка бяло вино! Мерсаж, баце, все така да черпиш!
                              Ванга

Коментар

хваля се : вчера изкарахме супер ден - ходихме до София на мач на Карлос Моя. Вечерта също беше яка, изпълнена с мн смях за мен.Само не мога да разбера тази сутрин защо се чувствам кат препила, при положение, че аз бях шофьорът
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X