Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да се оплача: неможах да си купя невероятни 16" -джанти ... TORRA GOLDпохвала: засега не е хлопнала вратата на 100% и се надявам да станат мои!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Оплаквам се: Колата ми не е мърдала 5 дена ! Гумите вече я сърбят.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        emzo написа:
        fihi написа:
        Оплаквам се: Жена ми откри Фейсбук
        И аз се оплаквам от откритието и
        И аз !!!
        Хайде да си пуснем отделна тема, а? Да се оплача - изглеждам отвратително на тоя аватар и е крайно време да го сменя!Подписа също!Още едно олакване - не успях с търсачката да открия "Похвали се, оплачи се" част 1
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хваля се: Днес сложих зимните гумиОплаквам се: Изтръпнали са ми 2 пръста на дясната ръка, ходих на масаж имам възпален нерв!

Коментар

оплаквам се : счетоводителката на фирмата ни е супер злобна мърла и мн ме дразни, всъщност тя винаги се опитва да дразни, ама аз я наказвам с добро държание и усмивкатоз път обаче рогата ми поникнаха за секунди и я пратих на майната йоплаквам се: пак ми спряха светлините по таблото, стоповете и мигачите, но този път бушона не беше изгорял, а се беше разтопил металната жичка си беше здрава... странна работа ( или поне за мен )полу хвалба: мисля, че знам къде ми е проблемът и скоро ще го отстраня
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Valiosport написа:
              Честито Как дрънчат джамовете
              Като при земетресение от почти седма степен! Не че знам как е...
              Irka_fihi написа:
              П.П. Спокойно, всяко чудо - за три дни!
              Да, бе, да! Аз защо мислиш не влизах два дни във форума! Щото като се прибера - жената у клюкарника ...и няма ред.

Коментар

Хваля се: смених си изгорялата свещ на четвърти цилиндър , след едно месечно чудене и опити, също така си поправих стоповете, защото буксите бяха леко нагоряли и не контактуваха добре :D.
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквам се, на тоз юнак писал над мене му казах, че там му е проблема в стоповете, той не та не.На ти не сега
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля: Бравичката е с нов антифриз и спирачна течност. Носачите все още не са разбити.Предстои смяна на маслото на хидравликата и поставяне на ТАП.Оплакване: Носачите са тръгнали и догодина ще трябва да се сменят.Имайки предвид,че са оригиналните, ще ги търкалям докато се разлопат.Открих много добре изглеждаща шумо-изолация,с която смятам да си демпна вратите.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хваля се Техомаркет европа Стара Загора ми смениха дефектиралия лаптоп със нов същата марка и модел.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не мога да не се похваля с това!
                        Прикачени файлове
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ей тва наистина е хвалба ! Браво ! Поздравления
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

snake написа:
                            Това трябва да е сина ти, нали.......И аз съм завършил ПМГ, само че профил "биология". Браво. В наше време, това са изключителни постижения. Поздравявам те за това, което сте направили от вашето дете. Аз напоследък виждам ужасни неща....та чак косите ми се изправят. А имам две дъщери.......

Коментар

snake написа:
                              Поздравления. След години и малкия така да те зарадва П.П. Чак сега разбирам защо прякора ти е snake, а аз си мислех, че си фен на Whitesnake Хвалба: радвам се, че Левски винаги ще има мачове в Европа. Не си представям как иначе бих преживял традиционата депресия през есента без техните хуморески

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Благодаря ви за пожеланията! Това наистина е големият ми син и много се радвам за успеха му! Малкият е в същата гимназия, също беше в отбора на това състезание и като за първо състезание се представи добре . До момента бие батко си в спортните постижения, витрината у нас вече прелива от купи и медали по карате. Надявам се да го настигне и в постиженията в науката.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X