Какво да му поддържам на акумулатора ? Или на маркуча дето излиза от изпарителя и отива в двигателя ?Тва му викам кофти късмет ...
Не миличка,ако се поглежда по често под капака и когато се преглежда маслото е добре да се хвърли и по един поглед наоколо.Точно така лятото подмених 3 маркуча на Ланчията защото се беха втвърдили и понапукали,за да не ме изненадат.А акумулатора преди да се предаде си го показва,почва по трудно да развърта стартера и тн. и обикновенно като паднат температурите и се дъни.И след като е спукал маркуч на охлаждането при изпарителя,проверете и останалите маркучи от и до изпарителя,утре да не пишеш мирише на газ и разхода е голям
За акумулатора да си призная подозирахСтарая се да оглеждам под капака, но е трудно ( да разбера ), инъче се уча и имам желание А тъпият акумулатор от няколко месеца не ме кефи, ама не ми обърнаха вниманиеРеле регулатор било, динамо било, а не всичко ти е наред. Аман от майстори !
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
За акумулатора да си призная подозирахСтарая се да оглеждам под капака, но е трудно ( да разбера ), инъче се уча и имам желание А тъпият акумулатор от няколко месеца не ме кефи, ама не ми обърнаха вниманиеРеле регулатор било, динамо било, а не всичко ти е наред. Аман от майстори !
Ето,вече си се пообучила и като следа мненията ти си си в час.просто не си вярваш още.С акумулатора е ясно,усетила си го но не си обърнала внимание или си отишла при майстор който обикновенно не ти мисли доброто.А на маркуча няма кво да му разбираш,като се е удървил и при стискане се виждат цепнатини е ясна работата.Още повече че караме коли по на 10+ години а през тоя маркуч постоянно тече 90 и кусур градуса вода а и самия мотор го пече отвън........
Оплаквам се: Пущинката реши, че иска нова водна помпа Така и така беше разглобено всичко, смених и 3 ремъка и 2 ролки.Хваля се: Сега двигателя не е същия... Няма го онзи дразнещ, виещ и побъркващ звук идващ от прецаканите ролки. Все едно не е моята кола Хваля се: Вече знам как се сменя водна помпа и какво е нужно за това начинание
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Оплаквам се: вчера Алфата ме остави на пътя Оказа се издухана гарнитура.....сега е в сервиза на Стенли в Търново. Надявам се ремонта да мине добре и към края на седмицата да си я прибера успешно
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Хваля се: София ми хареса малко през нощта. Направих един нощен рейд до Терминал 2 и обратно. Липсата на трафик през нощта се отразява много добре на столицата Хареса ми настилката на бул.Брюксел - гладка като стъкло. Дано скоро да направят и другото платно.Хваля се: Хареса ми как се кара по магистрала с авто-пилот. Ако колата (Шкода Октавия) беше и автоматик, цена нямаше да има за такова пътуване.Оплаквам се: Не съм спал, искам да спя, но след 4 кафета и 1 ред бул през нощта някак не ми се спи
Коментар