Оплаквам се: Домашният любимец (котка) е много зле. В момента е на операция. Ще ходя след един час да си го взема.Горкото добиче не може да каже какво му е. Наложи се да му правим рентгенова снимка. Дано да се оправи след операцията.
Надявам се котето да се оправи, имам същия добитък Оплаквам се: Брат ми си продаде старата кола, ще купува нова, но не иска и да чуе за италианска кола
Голямо хвалене: Днес отворих заедно с екипа си най-новия магазин от веригата "ЯВОР" в гр.Бургас. В този магазин вече съм управител и съм щаслив, че всичко мина чудесно на откриването. Имахме страшно много посетители. работния ден завърши с хубава почерпка и един добър концерт. (на който не присъствах, не съм фен на фолка). Пожелавам си само успехи от тук нататък
Току що се върнах от там. Направихме някои дребни покупки. Готино е магазинчето. Подредбата ви е хубава. Желая ви успех в Бургас.ПС: Много скърцащо ескалаторче ни откара в дебрите на "ЯВОР" :D :D :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Оплаквам се: Домашният любимец (котка) е много зле. В момента е на операция. Ще ходя след един час да си го взема.Горкото добиче не може да каже какво му е. Наложи се да му правим рентгенова снимка. Дано да се оправи след операцията.
Надявам се котето да се оправи, имам същия добитък Оплаквам се: Брат ми си продаде старата кола, ще купува нова, но не иска и да чуе за италианска кола
Оплаквам се: Явно котето е много зле. Операцията е минала, но не ми го дадоха. Ще пренощува в болницата. Лекарите искат да е под тяхно наблядение. Утре ще ходя да си го взема.
Хваля се: Изолирах си днес ЕГР клапана и бях изумен от мизерията която видях. Сега печката е пушка и съм много доволен. Благодаря на колегите за съветите в темите.
НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Оплакване - днес бях на едно тъжно "мероприятие".Хвалба - снощи заформих ненормален чат на скайп до 1.30! Оплакване - сега ми се спи -1, 3, 1, 3...
Спи ли ти се??? Защото това 1, 3, 1, 3 ...при нас друго означава ама знам ли в София може да му казвате "спи ми се ".... Не знам дали да се хваля или да се оплаквам ама и аз снощи чатих до 3.00 ...
Оплаквам се: Тоя месец ми излезна доста солено Спукан радиатор, смяна на масло и филтри, нов пистов ремък, а днеска разбрах че и алтернатора е прее*ан (((
Голямо хвалене: Днес отворих заедно с екипа си най-новия магазин от веригата "ЯВОР" в гр.Бургас. В този магазин вече съм управител и съм щаслив, че всичко мина чудесно на откриването. Имахме страшно много посетители. работния ден завърши с хубава почерпка и един добър концерт. (на който не присъствах, не съм фен на фолка). Пожелавам си само успехи от тук нататък
Току що се върнах от там. Направихме някои дребни покупки. Готино е магазинчето. Подредбата ви е хубава. Желая ви успех в Бургас.ПС: Много скърцащо ескалаторче ни откара в дебрите на "ЯВОР" :D :D :D
Aми скоро няма да скърца...както се казва рисковете на живото предаване. Като кажеш магазинчето...то е 2700кв.м
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Aми скоро няма да скърца...както се казва рисковете на живото предаване. Като кажеш магазинчето...то е 2700кв.м
2700 кв.м. с Технополис сигурно. Не ми се стори Явор толкова голям. Може би защото бях на МОЛ - а преди това. Що се касае за живото предаване. Надали сте очаквали мъртъвци да се возят по ескалатора де. :D :D :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
оплаквам се: и двата фиата са извън строяМоя няма грам ток ( акумулатора здаде багажа ) , а Типото му изтекоха водите. И всичко това стана рано сутринта.Иде ми да наритам всички фиати около мене ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
оплаквам се: и двата фиата са извън строяМоя няма грам ток ( акумулатора здаде багажа ) , а Типото му изтекоха водите. И всичко това стана рано сутринта.Иде ми да наритам всички фиати около мене ...
То не е от фиатите ами от ненавременната потдръжка А по темата снощи смених дебитомер на Ланчиата,след почистване на сензора се оказа че и стария е в кондиция та сега продавам дебитомер за 1.8 ма тва е за друга тема.Фиата на жена ми не държи обороти студен,почистих стъпковия мотор без резултат,май си требе смяна
Коментар