Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се : днес съм нощна и няма какво да правя през деня всеки е на работа или ангажиран с нещо очертава се скучен ден
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: днес свърших една добра работа Оплаквам се: след малко отивам на среща с шефката
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се: Днес се сдобих с големия стикер на форума за задното стъкло и накичих печката :shock :D
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Хваля се!!!! (най-накрая)Нагледно ,това са най-важните неща .. с които да се похваля.Сега по-детайлно.- 1 литър спирачно масло Феродо .. още ме боли сърцето :D- Датчик за наличие или липса на спирачно масло в казанчето (втора ръка , че нямам 90 лева за ново)- Спирачна помпа (оригинална , фиатовска!) - 4 крушки , H4.-- 2 са Philips , стандартна светлина (леко жълтеникава-- 2 са някаква друга марка (немски) , светещи синьо (с тях съм в момента)И най-важното - Fiat Tipo който е отново в движение и изряден!!!Е от това , какво повече да се похваля ?
          Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
          Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Хваля се : карах Subaru Impreza WRX STi Turbo , с над 300 к.с. (модифицирано) Няма такова управление , такова ускорение , такова усещане ..Всичко БЕЗ загуби , без лаг , без нищо ..Как са го постигнали ?Ускорението до 100 .. за под 5 секунди , вкарваш първа , втора .. още на втора си получил каквото искаш като усещане ..а по-хубавото е ,че на трета , четвърта и пета колата продължава да ти дава еднаквата силна доза от това което ти доставя удоволствие , и когато всичко приключи слизаш с широка усмивка , доволен от всичко , с едно преживяване което да ти капе мед на сърцето ..Няма такава тръпка ..Смея да го сравня със Мазератито което карах (560 к.с.) и .. определено мисля ,че двете коли са много сходни .. макар едното двуврато купе с 560 к.с. , а другото комби , с малко повече от двойно по-малко конски сили , но пък несравнимо ускорение ,сцепление ... И кое е по-хубавото от всичко изписано по-горе ?Един телефон и го карам когато си пожелая , стига да е за кратко (сиреч , правиш си кеф 30 минути , до 1 час , и после оставяш колата)А зимата .. ме чака с отворени обятия .. лед и сняг - here I come .. 4х4 секта .. ;d
            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Благородно ти завиждам ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

коелга почвам да те марзя за това че си карал точно това субару.... я питай този твоя със субару-то дали иска бартер за алфата и бъбрека искам и аз някой ден да се похваля че съм карал такава кола
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

оплаквам се: дерта с отечката продължаваАз си мислех, че се получава само когато времето е влажно. Вчера беше разкошно-топло и слънчево и в 18ч като си тръгвах установих, че пак изгоря бушона + левия стоп за разнообразие.Таз сутрин ми нямаше радиата все едно съм откачала клемите, но не съмммммммммм ...
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: Загубих приятел. Отиде си млад от този свят. Коварна болест го погуби...А беше само на 37 години. Шибаното ежедневие, забързаност и работа ни ограничиха контактите...За кончината му разбрах днес от регионалния сайт "Бургас зона". Съкрушен съм и още веднъж се убедих колко много сме обсебени от маловажните неща и колко лесно изпускаме стойностните моменти...
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплаквам се: Ирка готви страхотно, но не винаги успявам да хапна от сготвеното
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Pepi Designs написа:
                        Хваля се : карах Subaru Impreza WRX STi Turbo , с над 300 к.с. (модифицирано) Няма такова управление , такова ускорение , такова усещане ..Всичко БЕЗ загуби , без лаг , без нищо ..d
                        Импрезата е изключително скъпа кола откъм подръжка. То е ясно, че ще е ненормална откъм усещания, но си нямате на представа какво струва за да се поддържа такава кола изрядна.Мой приятел имаше точно такава за известно време. Взе я на бартер с доплащане, кара я няколко месеца (имах късмета да се возя няколко пъти), и след това я бартероса отново за един джип. Колко пари изля по нея - само той си знае. Не говорим за подобрения, говорим за ремонти и резервни части, някои от които се поръчваха от чужбина, защото тук просто ги няма или струват още по-скъпо. Отделно че беше с десен волан...Поддръжката й е в пъти над тази на Делта Интеграле (каквато друг наш общ приятел имаше), а вървежът не се различава особено. А Интегралето си е легенда все пак Това беше малко лирично отклонение Хваля се - имам си нова мишка, безжична, за 18 лв. Чудна!

Коментар

fihi написа:
                          Оплаквам се: Ирка готви страхотно, но не винаги успявам да хапна от сготвеното
                          Ааа, не така! Искам да се оплача от мъжа си - във вторник сготвих леща, а вчера - лимонов сладкиш и още не е опитал нито едното, нито другото! Как ще ти повярват хората, че готвя страхотно?Ще си намеря мъж, който ми яде манджите!!!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ще си намеря мъж, който ми яде манджите!!!
                            Това хвалба, оплакване или обява е ?

Коментар

Знам ли аз к’во е? Обявявам кастинг! Ще взема да пусна анкета " Харесвате ли манджите на Ирка?"
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Оплаквам се - загубих и тръбата до гърнето ..Сега чакам да се освободи бокса , да закарам типото , да монтират всичко , и най-накрая да е по-човешка историята
                                Grisha_bravo написа:
                                коелга почвам да те марзя за това че си карал точно това субару.... я питай този твоя със субару-то дали иска бартер за алфата и бъбрека искам и аз някой ден да се похваля че съм карал такава кола
                                Аз го питах , първо му казах "бартер за фиата и още пари? - не ..Бартер за фиата , живота ми и още пари ? - не .. И аз викам "еее , какво да ти дам , за да мога да я карам тази кола?Той само се усмихна така и вика - абе , когато пожелаеш звънкаш , и имаш своите от 15 минути до 1 час кеф с нея .. Разтопих се ..
                                Immortal написа:
                                Импрезата е изключително скъпа кола откъм подръжка. То е ясно, че ще е ненормална откъм усещания, но си нямате на представа какво струва за да се поддържа такава кола изрядна.Мой приятел имаше точно такава за известно време. Взе я на бартер с доплащане, кара я няколко месеца (имах късмета да се возя няколко пъти), и след това я бартероса отново за един джип. Колко пари изля по нея - само той си знае. Не говорим за подобрения, говорим за ремонти и резервни части, някои от които се поръчваха от чужбина, защото тук просто ги няма или струват още по-скъпо. Отделно че беше с десен волан...Поддръжката й е в пъти над тази на Делта Интеграле (каквато друг наш общ приятел имаше), а вървежът не се различава особено. А Интегралето си е легенда все пак
                                Човека толкова я е харесал , че са като напусне държавата ще остави ключовете тук , на подбран списък от лица (аз съм там!) е дал свободата да я карат , но не да си вършат работа , а единствено и САМО да си направим кефа .. не разбирам!!!Ще заминава за Англия , и там ще си купи и той джип субару ...Толкова е доволен .. и аз за сметка на него ..Ставам сутринта , сещам се първо за жената (че днес ще се видим) и после за колата .. ама субаруто , и после за мойта ..

Коментар

Working...
                                X