Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз да се похваля с 4 зимни гуми Много съм доволен Fulda Crystal Montero 2 Втора ръка де, но са супер
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Immortal написа:
      blondi_74 написа:
      Оплаквам се:в къщи и в колата се слуша само рок и жици , дъщерята забрани чалгата, в началото не го приех сериозно , но ето какво харесват четвърти клас в моментаhttp://vbox7.com/play:6426de5d&al=1&vid=
      И кво излиза? Че дъщеря ти слуша по-хубава музика от теб? Не знам кой й е учителя, но добре се е ориентирала
      И аз не знам от къде, но явно това не минава и ще трябва да свиквам и с жиците и с уроците по китара Immortal по принцип не слушам само чалга, за Пинк поне сме на едно мнение с нея floks дай да сменим децата поне за седмица

Коментар

Да се похваля - прибрах се се у дома, няма нищо по-хубаво от това....но...ето и оплакването - искам отново да напусна България - всеки път си идвам с надеждата за промяна...ама ей на...нъцки
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Добре дошъл в България Да се оплача, че ми се счупи нвият лаптоп... Не му работи power-бутона. Добре, че е в гаранция...

Коментар

Блонди, по-добре жица, отколкото "...на т’слата дръжката, как влезе мъжката...". Синът ми е на 3, но вече си припява разни сърбежи...не че е лошо, ама всеки вторник и четвъртък идва с мен на репетиции, но не си припява "Ave verum corpus" на Моцарт или "Верую" на Чайковски! Хвалба - в събота бяхме на гости, хапване, пийване, много приятно изкарване.Оплакване - на другия ден зверски ме цепеше глава от туй червено вино! Хвалба - днес съм го ударила на мързел.И една малко стара хвалба - купихме си цяла тенекия страхотен мед на мнооого изгодна цена!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

blondi_74 написа:
              Immortal написа:
              blondi_74 написа:
              Оплаквам се:в къщи и в колата се слуша само рок и жици , дъщерята забрани чалгата, в началото не го приех сериозно , но ето какво харесват четвърти клас в моментаhttp://vbox7.com/play:6426de5d&al=1&vid=
              И кво излиза? Че дъщеря ти слуша по-хубава музика от теб? Не знам кой й е учителя, но добре се е ориентирала
              И аз не знам от къде, но явно това не минава и ще трябва да свиквам и с жиците и с уроците по китара Immortal по принцип не слушам само чалга, за Пинк поне сме на едно мнение с нея floks дай да сменим децата поне за седмица
              Помниш ли - веднъж на паркинга на техномаркета двечките бели типота (моето и на Вълко) едно до друго спряни и от едното ръмжеше жица, а от другото - дънеше чалга. Ти в кое влезе? Нема си кривиш душичката. Правилно се е насочило детето.И сега да се похваля - пък на навигацията открих, че го има пътя от село Семчиново - до горе до Милеви скали.

Коментар

///// написа:
                blondi_74 написа:
                Immortal написа:
                blondi_74 написа:
                Помниш ли - веднъж на паркинга на техномаркета двечките бели типота (моето и на Вълко) едно до друго спряни и от едното ръмжеше жица, а от другото - дънеше чалга. Ти в кое влезе? Нема си кривиш душичката. Правилно се е насочило детето.И сега да се похваля - пък на навигацията открих, че го има пътя от село Семчиново - до горе до Милеви скали.
                браво барато
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                  val_mcrae написа:
                  Здравейте, искам да ви се похваля че след известно прекъсване отново съм в Итал-групата Преди няколко дни се сдобих с Италианска кола, а именно Алфа Ромео 166. КОлата е с 2,4 дизелов мотор, за сега съм доволен от нея и екстрите й. Дано е така и за напред. Скоро ще кача и снимки само да ми остане време да я наснимам
                  Честито Вальо!Не издържа на немски автомобил, що така? (и то не какъв да е...)
                  Aaa не, аз Германския автомобил си го държа! Той е истински спортен автомобил, а Алфата я взех за семеен Продадох кабриолетчето MG то.
                  Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                  Porsche 944 S2
                  http://www.valmcrae.snimka.bg/
                  http://vbox7.com/user:val_mcrae
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

///// написа:
                    Благодаря за моралната подкрепа, определено помня в кое влязох Оплаквам се: дъжда не спира да вали, а днес работих до късно , само локви прескачах

Коментар

blondi_74 написа:
                      ///// написа:
                      Благодаря за моралната подкрепа, определено помня в кое влязох Оплаквам се: дъжда не спира да вали, а днес работих до късно , само локви прескачах
                      Оплаквам се : Един път ще пусна мазна чалгия и ето го резултата ! Оплаквам се : Мразя дъждовно време !!!
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се: Мразя София!!!!Хваля се: След няколко часа се измитам на изток.

Коментар

Що бе? Виж к’во си ни е готино тук... Хвалба - свърших сума ти задачки днес, разходих детето на въздух, не сме чакали за преглед при личната, прибрахме се и заваля порой! Много съм доволна! :D
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Що бе? Виж к’во си ни е готино тук... Хвалба - свърших сума ти задачки днес, разходих детето на въздух, не сме чакали за преглед при личната, прибрахме се и заваля порой! Много съм доволна! :D
                            браво.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хваля се: Махнах се от гадната София и вече съм си в къщи.Оплаквам се: няма! (пари, време, жени...квот’ се сетите)

Коментар

Immortal написа:
                                Oплаквам се: няма! (пари, време, жени...квот’ се сетите)
                                виж, това вече е лошо! -Много лошо Седларов!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X