Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: нямам скайпоплаквам се: много работаОплаквам се; само проблемихвалба-няма такава

Коментар

оплакване: разделихме се с мадамата...станахме двама тук хвалене: вече ще имам много повече време за приятели бира и весели моменти
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        оплакване: разделихме се с мадамата...станахме двама тук хвалене: вече ще имам много повече време за приятели бира и весели моменти
        аааааааа, ето къде била причината да не идваш на срещите !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          kiselo написа:
          аааааааа, ето къде била причината да не идваш на срещите !
          основната причина...живот и здраве друга мадама ще си намеря или ще ме намери пък и аз съм си такъв влюбчив

Коментар

Чукнал съм 9к поста без да се усетя, скоро спамер N2 ще стане 3ти - хвалба
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Концерта се отлага Хвалба: Ако се отмени ще си купя нещо хубаво
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Голямо оплакване: Пунтото ми прави същия номер кат миналата зима - замасява някъде. Гори ми скапаният бушон на мигачите, светлините по таблото и обортомера. Свалих стоповете отзад, прегледахме ги, ама май не е от там ... пак оплакване: тамън 1 бушон се застоя 5 мин без да изгори и като преместих колата видях, че ми е изтекъл антифриза. Хади честито ми - водна помпа.Тъкмо колегите свалиха ангренажния ремък викам ай и маслото там със всички филтри да сменя, че бая го забавих.За капак шефа си плю на петите и отпраши негде без да ми даде заплата. Доста закъснява с тия пари и то всеки месец - ще взема и аз да си плюя на моите пети ...Има и друго - болна съм и яко се намръзнах вън ...Искам друг живот с X6 и несвършваща банкова сметка ...
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Колко пъти да ти казвам за тая Х6ца

Коментар

хвалба: днес си оправих колата

Коментар

Оплаквам се: Вчера съм виснал пред КАТ - София от 5:00 сутринта и свърших работа чак в 13:00. Е*ати и държава и чудото да не му откраднат документите на човек разправията е ужасна
                      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Хвалба: От понеделник съм отпуск (платен). Може да е за малко, но все пак е отпуск.
                        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

coolboby написа:
                          Колко пъти да ти казвам за тая Х6ца
                          ама тя банковата сметка кат е несвършваща кво ми пука колко се разваля X6-цата
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплаквам се...вече две седмици немога да си намеря Стило

Коментар

kiselo написа:
                              Най-лошото ще е като излезе някой дарак и ти се метнеш на него ))
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                kiselo написа:
                                Най-лошото ще е като излезе някой дарак и ти се метнеш на него ))
                                тоя пък...вземи ме урочасай сега....аз вече няколко видях има даже едно за 3990лв...2003г... това без пазарлъка...няколко намерих ама са точно дараци или бензинови кошници ...та търсенето продължава...

Коментар

Working...
                                X