Оплаквам се: нямам скайпоплаквам се: много работаОплаквам се; само проблемихвалба-няма такава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiselo написа:оплакване: разделихме се с мадамата...станахме двама тук хвалене: вече ще имам много повече време за приятели бира и весели моментиAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:kiselo написа:оплакване: разделихме се с мадамата...станахме двама тук хвалене: вече ще имам много повече време за приятели бира и весели моментиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Голямо оплакване: Пунтото ми прави същия номер кат миналата зима - замасява някъде. Гори ми скапаният бушон на мигачите, светлините по таблото и обортомера. Свалих стоповете отзад, прегледахме ги, ама май не е от там ... пак оплакване: тамън 1 бушон се застоя 5 мин без да изгори и като преместих колата видях, че ми е изтекъл антифриза. Хади честито ми - водна помпа.Тъкмо колегите свалиха ангренажния ремък викам ай и маслото там със всички филтри да сменя, че бая го забавих.За капак шефа си плю на петите и отпраши негде без да ми даде заплата. Доста закъснява с тия пари и то всеки месец - ще взема и аз да си плюя на моите пети ...Има и друго - болна съм и яко се намръзнах вън ...Искам друг живот с X6 и несвършваща банкова сметка ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
floks
-
Оплаквам се: Вчера съм виснал пред КАТ - София от 5:00 сутринта и свърших работа чак в 13:00. Е*ати и държава и чудото да не му откраднат документите на човек разправията е ужаснаThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
emzo написа:kiselo написа:оплаквам се...вече две седмици немога да си намеря СтилоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар