Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тука, гледам, на гости ни канят отвсякъде... Крис, в Кюстендил сме ходили много пъти и все не остава време за тия печати, имаме само от галерията.Андрейчооо, нещо не ни каниш като хората, по усърдно де... Дидо, ти за Кабиле си гид, то е ясно, масата няма да избяга! Оплакване - Франция + Несебър = 4кг.отгоре!Още чакам един съфорумец да ми направи хранителен режим! Оплакване - големият се разболява, два дни съм с двете деца и ме чакат още два!Хвалба - от тези 4кг. няма и помен, но на каква цена!Оплакване - снощи си изпуснах репетицията заради родителска среща, която се проточи прекалено дълго! Хвалба - намерих си детегледачка срещу порция храна , за да се класирам на срещата.Оплакване - 3-ти ден разни комшии правят ремонти след 14ч.Хвалба - един телефонен разговор с 6-то РПУ оправи нещата.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Оплаквам се: колата пак ми дава ядове. Сега пък трака като дизел
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хваля се - с малко зор си сложих динамото и ремъка (ремъка с повече зор , сякаш е по-малък..)Сега си чакам новите крушки да дойдат , и търся спирачна помпа и някой да ми помогне за монтажа , че съм новак (във всичко..) :DАма все пак , ако ми писне да чакам , ще си я направя сам. :D
        Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
        Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Irka_fihi написа:
          Още чакам един съфорумец да ми направи хранителен режим!
          Прати ми на л.с. ТТ данните си, да почвам да смятам
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

fiatmaniak написа:
            Оплаквам се: колата пак ми дава ядове. Сега пък трака като дизел
            А да не би да Е дизел?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Jim Beam e хубав бърбън. Установявам го от опит в момента.Много върви с фъстъчени шоколадови дражета. И лед. И количка.Мда.

Коментар

Опитай със студено еспресо. Не шварц, а еспресо. Имам доста подвизи с подобна комбинация.Пък ако има и някоя "сгодна женица" в комбинация с бърбъна, на сутринта съм като прероден. Това "сгодна женица" е лаф на приятели "пустиняци" от видинско.Довечера, в Ямбол, пак [вероятно] ще стигнем и до бърбъна с кафе. Ще видим.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

аз мисля на водка да се отдам.. ама кой знае...
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Хваля се : ето как е с новите габарити
                    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се:вече съм без гадже
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се - панаиря свърши.Хваля се - отново съм си в къщи.Много се радвам, че се запознах лично с още двама колеги от форума - vaskobravo и mims. Поздрави от Ямбол!

Коментар

Хваля се - разходих се до Ямбол, оправих цялата предница на колата.Оплаквам се - по пътя една алфа почти да се тресне челно, докато ме изпреварваше без видимост, набих сериозно спирачки, за да се прибере.Пич ако четеш - ти си пълен ИДИОТ !
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз пък се хваля, че Панаира свърши оплаквам се: започва отново обсадата на Троя
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се:Изкарах си един добър уикенд и си починах от градската лудницап.п честито ми 400 мнение

Коментар

’чаите ся и аз да се похвалЯ: ’начи снощи бех на гости, ма едни ракии, ма едни салати, едни сладки приказки та чаааак до 02.00/ч.. после домакините ме сложиха в едно уникално легло......., малиииииииии, спал съм кат къпан ....., ммммм ма заранта некви деца ми реваха на главата...., ама го преживях.....
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X