Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Викаш клоуни има бол Хваля се - приключи една успешна работна седмица.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Викаш клоуни има бол Хваля се - приключи една успешна работна седмица.
      клоуни дал господ, а аз ще водя представлението ! оплакване отново: уффффффффффф много ми се ходи на този Италфест
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - ако стане цирк - ще помагааааам! Имам билет за първи ред за представлението, дет’ се вика - във ВИП ложата съм! Пак се хваля - до 10мин. излитамеееее! :D
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хваля се - ще ходя на АЛФА фест ..... аааа.. .... Италфест
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се, ей тука една песничка намерих - http://vbox7.com/play:a22bea0e

Коментар

Огромно оплакване ........... лелееееееее изчетох целия форум, проверих дали няма спам някъде само защото съм на работа и не съм на Италфеста ! ужааааас
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

хваля се :днес си прекарах чудесно на Италфеста
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам се: Не успях да ида на италфеста!Голямо оплакване: Приятелката ми иска да живеем заедно..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23

Коментар

хвалба: беших на Италфестаоплакване: то харабия си беше Алфафесткато цяло съм разочарована от липсата на фиати, но поне се запознах с готини хора аааааааааа има и още хвалене: Типичко участва в майсторското каране, но подбра едно колче и не искаше да го пусне
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                      хвалба: беших на Италфестаоплакване: то харабия си беше Алфафесткато цяло съм разочарована от липсата на фиати, но поне се запознах с готини хора аааааааааа има и още хвалене: Типичко участва в майсторското каране, но подбра едно колче и не искаше да го пусне
                      Мъжо ти си го хареса тва колче и просто каза НЕ,това колче идва с мен в Пловдив !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване - не можах и таз година да ида на феста и да се премерим с Живето.Друго оплакване - не съм й обръщал никакво внимание... не знам от кога - имаме си още вътре пясък от Китен и кал от Милеви скали. Добре, че е разбрана и ме понася, иначе да е излязла една ръка от волана и да ме опердаши хубаво.

Коментар

Хвалба - отбих се на Алфа феста ..... ааааа Италфеста Още като влязох ми направи лошо впечатление ! Фиатките бяха забутани на майната си.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хваля се : Сложих си подлакатник в пунтото и му купих от новите габарити 4ри диоднитеоплаквам се : днес в работата направо капнах , толко много народ от къде се изсипа незнам
                            Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се - Днес бях на Италфест-а.Оплаквам се - Не успях да си измия колата на автомивката там. :D

Коментар

Хваля се:И аз бях на италфеста,но отидох по-късно към 15 часа по разбираеми причини!Оплаквам се:Пуснахме се няколко фиата да караме накрая по пистата заедно с няколко алфи и ни казаха само на нас с фиатите,че не било ден за каране на пистата! А алфите си правиха обиколки на воля!Въпреки всичко направих 5-6 обиколки с ръчни по завоите и се изкефих яко!Има и клипчета!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X