Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    хваля се - направих гражданска отговорност на моето добиче за 116 български лева при положение, че миналата година най- тънко беше 151 лева...компанията няма да я казвам да не прозвучи като реклама ама ако много настоявате... ши съ разкрия...
    HDI ?
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хваля се: вече 10-ти ден не пушаоплаквам се: май си хапвам повечко, щото достигнах критичния си максимумобещавам си: до 20 дена смятам да съм с 4кг по-малко
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

ntodorov написа:
        donnna написа:
        хваля се - направих гражданска отговорност на моето добиче за 116 български лева при положение, че миналата година най- тънко беше 151 лева...компанията няма да я казвам да не прозвучи като реклама ама ако много настоявате... ши съ разкрия...
        HDI ?
        не е HDI, бензинка 1.1 е не в HDI, бул инс - 126 лв. и имат някаква примоция за 10% отстъпка.... на всеки...при идна убава кака у офисо срещу х-л България
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna. HDI ( нищо, че съм с JTD :D ) ме изненадаха приятно тази година. Направих си застраховката в офисите на SDI. Каката ме "започна" с оферти от 240 лева, които ми се падаха от глухата страна докато в един момент започнах да чувам по-добре ...Та "дочух" 146 лева ( на HDI ) + някаква карта за намаление в магазини на Болеро и Сара, бензиностанцийки разни и те така. Та миналата година най-изгодната ми оферта беше 173 лева. Сега и аз съм на кяр :D - Хвалба.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

mims написа:
            хваля се: вече 10-ти ден не пушаоплаквам се: май си хапвам повечко, щото достигнах критичния си максимумобещавам си: до 20 дена смятам да съм с 4кг по-малко
            само си обещаваш и аз така си обещавах ама ми става все по хубаво като си хапна и ........ ефекта 15 свалих за 5 месеца ама .... има още глад му е майката нищо друго
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Миме, ти убаво не пушиш толкоз време, ами как си пиеш кафето? Кафе без цигарка е като секс без целувка. Пробвах и аз да ги откажа, но кафето сутрин...Аз пък се оплаквам - още си пуша!

Коментар

оплаквам се :в събота съм на работа

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  mims написа:
                  само си обещаваш и аз така си обещавах ама ми става все по хубаво като си хапна и ........ ефекта 15 свалих за 5 месеца ама .... има още глад му е майката нищо друго
                  Как го правите туй дебелеене бе? Аз един месец бях на диета по здравословни причини и свалих към 5 кила.......сега няма наваксване. Пък до скоро си мислих, че като съм минал 30-те дебелея по-лесно.Туй беше оплакване......искам си пак към 80 кила
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                    Туй беше оплакване......искам си пак към 80 кила
                    Ела да ти дам малко... имам едни излишни 30 кила - давам ги без пари само не знам как ?!?

Коментар

mims написа:
                      А-а,така си екстра.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Immortal написа:
                        iee написа:
                        Туй беше оплакване......искам си пак към 80 кила
                        Ела да ти дам малко... имам едни излишни 30 кила - давам ги без пари само не знам как ?!?
                        Освен да постоя малко на гости у вас и да ти изпивам ракийката всяка вечер
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Уууу, голям лаф ударихме с един съфорумец на скайп, много се забавлявах! Хвалба. :D Детето ми още е болно - оплакване. Снощи ударих едно ликьорче - френски армаган. Хвалба.Днес пак цял ден лъсках...оплакване.Утре пак сме на път - хвалба. :D
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

И аз да се оплача/похваля:Разбрах реалните километри на едното JTD
                            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                            I am in love with my cars

Коментар

Еййй, пак се набутах между шамарите снощи! Оплакване.Писах една автобиография 100 часа и я затрих!!! Сега трябва да я пиша пак! Оплакване.След малко палим гумитеееее!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

оплакване: няма да ходя да Италфеста ..., ама успея ли да отида ще е цииииииииииииииирк голЕм !
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X