Оплаквам се: Купих 2кг. сирене и не знам какво да ги правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля - изкарах 1 седмица из Родопите.Взе й се душичката на Синята птица по баирите с цялата фамилия и едно ремарке багаж. Утре ще смятам разхода на гориво и ще се хваля или оплаквам Равносметката - над 1100 км. без нито един проблем от Пунтото!Извод: трябва ми нова, по-голяма кола!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Оплаквам се: във вторник съм на поправка на един изпит, а онтово нищо не знам.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa
Не знам, хвалба ли е, или оплакване...Следващата седмица започва поредният епизод на "Мисия моят дом" на двора - цялостен ремонт на лятната кухня. И трябва да стане в рамките на месец...
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Купих 2кг. сирене и не знам какво да ги правя"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
shopovite написа:Irka_fihi написа:coolboby написа:Оплаквам се: Купих 2кг. сирене и не знам какво да ги правя
Коментар
-
Понеже незнам дали е за хвалене или оплакване просто ще си споделя Днес тръгнах в 09ч от Добрич, минах през София - Пазарджик и сега съм в Бургас. Всичкото това го изкарах аз с двете си ръце...пристигнах в Бургас към 00ч. Като от Добрич до София карах бус а от София до Бургас бях с Фуфу общо незнам колко километри ама тая България вече за нищо я нямам... Х Та добре заварил БургасRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хваля се : неска ходих да зареждам бензин ( колата ми беши малко преди резервата заредих за 20 лв ) качвам се в колата стрелката на половината ....... и платих 20лв И нямам проблеми с датчика за бензин !!!!!!!!!!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
donnna написа:Да се похваля - изкарах 1 седмица из Родопите.Взе й се душичката на Синята птица по баирите с цялата фамилия и едно ремарке багаж. Утре ще смятам разхода на гориво и ще се хваля или оплаквам Равносметката - над 1100 км. без нито един проблем от Пунтото!Извод: трябва ми нова, по-голяма кола!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
coolboby написа:shopovite написа:Irka_fihi написа:coolboby написа:Оплаквам се: Купих 2кг. сирене и не знам какво да ги правя"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар