смених си гърнетата- сега е удоволствие да я чувам как мърка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kosta написа:Irka_fihi написа:Писна ми да получавам неприлични предложения! Оплакване."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Витал, да се похваляколата е готова, остава да сложа клемите за осветлението на номера и кората на врата, засега ще я карам със сива задница /капака е от сиво пунто/и да се оплачаобщо известен моргаджия от града, постъпи много гадно, сутринта на баща ми дава една цена за врата, вечерта като я взехме на друга, егати инфлацията, 30 лева разлика... мамкаму и кафе...
Коментар
-
vital написа:seninkn написа:...
Коментар
-
Да се похваля: продадох Бравата, която караше съпругата ми 1.4 12V. Никак не ме удовлетвораваше и като динамика, и като разход на гориво. Под давление на сина ми за малко да залитна в друга крайност - Алфа GTV, но здравият разум надделя над емоцията - май се насочваме бавно, но сигурно към Пунто JTD. Карам Брава със същия двигател и съм безкрайно доволен от нея. Така че ако някой чуе или знае за читаво Пунто JTD, за предпочитане с пет врати, на сносна цена /в Мобиле цените започват от около 3200 и стигат до... безумни стойности, колкото за едно Стило JTD и нагоре/ моля да ми пише на лични. Ще се отблагодаря подобаващоPeugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
За малко да отнеса едни хора на пешеходна пътека. Ситуацията няма какво да я коментирам, бях си виновен отвсякъде, но искам да използвам темата, да ви припомня да карате внимателно, щото аз се прекръстих три пъти и се прибрах, но можеше да е фатално. И като пресичате си дръжте децата за ръка!Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
да се похваля : снощи пих страхотна ракия, ядох пържени картофи, салатка табиетлийската и токущо изпечен хляб в приятели до 02.00/ч., малиииииииииииииииииииииии, малииииииииииии оплакване : на работа съм и ми се спииииииииииииAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Хвалба: Съпругата ми има рожден ден и я поздравявам с тази непреходност: http://vbox7.com/play:9c989215Както и всички Вас приятели! НАЗДРАВЕ!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар