Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смених си гърнетата- сега е удоволствие да я чувам как мърка.

Коментар

kosta написа:
      Irka_fihi написа:
      Писна ми да получавам неприлични предложения! Оплакване.
      какви ? от кого ?хвалба: довечера съм на гости !
      Е, какви, не знаеш ли какво е неприлично предложение? Довечера ще ти разкажа с подробности. От колеги на Иван и не само!Хвалба - довечера ще имаме гости. И пак ще си носиш храна от вкъщи, еййй, не разбираш от дума!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

оплаквам сеза добро утро, някой добър човек ме остави със счупено задно стъкло, след неуспешен опит за демонтаж на същотоа един друг добър човек ми продаде задната врата на багажника за 80 пари, без обурудването, при цена на ново стъкло 130 до 150 левчета, заедно с монтажа
        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

оплаквам се :малко се напих по обед

Коментар

seninkn написа:
            ...
            Видях ти колата на един тротоар, даже спрях за малко, ама те не видях. Кофти случка.Хвалба: днес свърших много работа, и като количество, и като качество Оплакване: Започвам лекции/упр. от понеделник...

Коментар

Витал, да се похваляколата е готова, остава да сложа клемите за осветлението на номера и кората на врата, засега ще я карам със сива задница /капака е от сиво пунто/и да се оплачаобщо известен моргаджия от града, постъпи много гадно, сутринта на баща ми дава една цена за врата, вечерта като я взехме на друга, егати инфлацията, 30 лева разлика... мамкаму и кафе...
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Да се похваля с новия аватар

Коментар

vital написа:
                  seninkn написа:
                  ...
                  Видях ти колата на един тротоар, даже спрях за малко, ама те не видях. Кофти случка.Хвалба: днес свърших много работа, и като количество, и като качество Оплакване: Започвам лекции/упр. от понеделник...
                  като видиш и мойто пунти спри пак може да пийнем по бира
                  Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Да се похваля: продадох Бравата, която караше съпругата ми 1.4 12V. Никак не ме удовлетвораваше и като динамика, и като разход на гориво. Под давление на сина ми за малко да залитна в друга крайност - Алфа GTV, но здравият разум надделя над емоцията - май се насочваме бавно, но сигурно към Пунто JTD. Карам Брава със същия двигател и съм безкрайно доволен от нея. Така че ако някой чуе или знае за читаво Пунто JTD, за предпочитане с пет врати, на сносна цена /в Мобиле цените започват от около 3200 и стигат до... безумни стойности, колкото за едно Стило JTD и нагоре/ моля да ми пише на лични. Ще се отблагодаря подобаващо
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

За малко да отнеса едни хора на пешеходна пътека. Ситуацията няма какво да я коментирам, бях си виновен отвсякъде, но искам да използвам темата, да ви припомня да карате внимателно, щото аз се прекръстих три пъти и се прибрах, но можеше да е фатално. И като пресичате си дръжте децата за ръка!
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

да се похваля : снощи пих страхотна ракия, ядох пържени картофи, салатка табиетлийската и токущо изпечен хляб в приятели до 02.00/ч., малиииииииииииииииииииииии, малииииииииииии оплакване : на работа съм и ми се спииииииииииии
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба: Съпругата ми има рожден ден и я поздравявам с тази непреходност: http://vbox7.com/play:9c989215Както и всички Вас приятели! НАЗДРАВЕ!!!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хваля се: Моя любим отбор днес победи отново.!

Коментар

Хвалба: до края на другата седмицата ще имам нова кола
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

хваля се :цяла неделя ще мързелувам

Коментар

Working...
                                X