Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Оплаквам се пак - днес изпратихме майка! Налейте си по една ракия и разлейте малко по земята, за бог да прости!
    Моите съболезнования колега. Бог да я прости жената.

Коментар

Нека бъдем по-добри един към друг в тоя форум заради нея! Тя искаше да дойде на наша среща. Така и не можа! Не я доведох! Съжалявам. Много съжалявам!

Коментар

Да се похваля днес направих две много готини гонки едната със Мареа ТД100 и една с БМВ 3-ка ама незнам с какъв мотор предполагам 1.6...резултата беше за моята брадва и съм адски щастлив. Само да поясня че и двете гонки бяха провокирани от другите шофьори и след кратко настъпване им опънах джуките Мареата на трета беше зад мен и леко полеко и бягах, само БМВ-то малко ми се опъна че тръгна на светофара преди мен ама като стъпках 3-та започнах да го изпреварвам на 4-та трябваше да го изпапкам ама нямаше време извинявам се не видях поста по горе...съжалявам колега...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

///// написа:
          ................
          Мойте съболезнования, братле! Каквото и да кажа няма да е достатъчно!
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

[quote="/////"]Оплаквам се пак - днес изпратихме майка! Налейте си по една ракия и разлейте малко по земята, за бог да прости! [/quote Съболезнования ....
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам се: Изтръпнаха ми краката при видяното преди малко. Зверска катастрофа ( за тези от Търново - пред кафе Елена ) Единия в дървото а другия напречно на пътя. Час преди катастрофа тези двете коли търчаха като обезумели по центъра. Жалко...дано са живи и здрави!PS. Живко, много съжалявам за загубата. Мен от това много ме е страх. Радвам се, че за момента родителите ми са живи и здрави!

Коментар

coolboby написа:
                Оплаквам се: Изтръпнаха ми краката при видяното преди малко. Зверска катастрофа ( за тези от Търново - пред кафе Елена ) Единия в дървото а другия напречно на пътя. Час преди катастрофа тези двете коли търчаха като обезумели по центъра. Жалко...дано са живи и здрави!PS. Живко, много съжалявам за загубата. Мен от това много ме е страх. Радвам се, че за момента родителите ми са живи и здрави!
                Живко много сажалявам, за загубата ти. Знам какво преживяваш. Винаги когато имаш нужда можеш да се обадиш. Наистина много сажалявам.

Коментар

Моите съболезнования колега!Тежко е ,но трябва да се премине и през този момент,веднъж минах,страх ме е втория път,но някой ден....да ми е жива и здрава засега! Уви това е живота и е нормално да се случва с родителите ни,по-страшното е,когато почине дете или млад човек-тогава боли повече...Съболезбования и гледай напред!
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Живко, съболезнования! Наскоро загубих баща си. Болката е нетърпима. Трябва да живеем и заради тях.Оплаквам се - няма ми капачката на електрониката ..и сЯ квооооо? Подарете ми ....Хваля се - вчера прекарах чудесна неделя на село с децата....
                    Независима! Белисима... с BRAVisima
                    ТД100, 1.9

Коментар

Хваля се: най-сетне си оправих вратата.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хваля се : здраве и живот в Четвартък с пунти ще ходиме на Смоличино на саборче малко Оплаквам се : До четвартък има прекалено мн време
                        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплакване.Цяла седмица чакам един китайски сайт за сертификат на Нокиа.Хвалба.Снощи братушките ми изкараха сертификата за минута Резултата много ме зарадва.Вече си имам инсталирано това...http://www.youtube.com/watch?v=1o6l9bBnEkg
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Оплакване.Цяла седмица чакам един китайски сайт за сертификат на Нокиа.Хвалба.Снощи братушките ми изкараха сертификата за минута Резултата много ме зарадва.Вече си имам инсталирано това...http://www.youtube.com/watch?v=1o6l9bBnEkg
                            хахааа това е стара работа с какъв телефон си лошото е че заема доста памет и смуче от батерията Хваля се - цяла седмица съм отпуска и се надявам да успея да завърша поставянето на кожа в салона на фиата
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                              krasio_79bs написа:
                              хахааа това е стара работа с какъв телефон си лошото е че заема доста памет и смуче от батерията Хваля се - цяла седмица съм отпуска и се надявам да успея да завърша поставянето на кожа в салона на фиата
                              Телефона е 5800.Щом работи без проблеми не ме бърка дали е старо или ново.Тя и Мареата не е нова,ама си ме радва.За дърпане на батерията не мога да споделя още,инсталирах го преди има няма 12 часа.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се !! Вече карам балканче

Коментар

Working...
                                X