Да се оплача: Един от най-тежките ми работни дни приключи. Не стигат проблемите, които царят в цялата фирма ........ми за капак мой колега, загуби новородената си дъщеричка 3 дена преди това ядохме и пихме за нейно здраве ...нямам думи просто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74 написа:Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.
Коментар
-
blondi_74 написа:Оплаквам се:сутринта спуках гумаХваля се:бях с един клиент и човека ми смени гумата за отрицателно времеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:blondi_74 написа:Оплаквам се:сутринта спуках гумаХваля се:бях с един клиент и човека ми смени гумата за отрицателно времеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Хваля се! Днес бях нещо нервен. И излязох навън да глътна въздух. Май в предишния си живот съм бил жена - обхвана ме шопинг терапията. На 17 инчов лаптоп отдавна му гласях някакво озвучаване, защото само в кабинета ми не е като в дискотека. Та по същество... Купих 5 в 1 на Creative... Настана лудница! Момчета и момичета, няма по-голяма лудница от продуктите на Creative! Говоря за пълна лудница като звук и качество. Иначе в хола съм със SONY, на малкия му е пълна мултимедия в стаята му /PHILIPS/. В спалнята май всичко беше SAMSUNG... Абе, хваля се!!! :D Ако някой модератор пак не ми вгорчи живота днес.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар