Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача: Един от най-тежките ми работни дни приключи. Не стигат проблемите, които царят в цялата фирма ........ми за капак мой колега, загуби новородената си дъщеричка 3 дена преди това ядохме и пихме за нейно здраве ...нямам думи просто.
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хваля се: размених си смените да съм на линия за италфеста
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.

Коментар

Пак се оплаквам: Наближава време за застраховка ГО.... след 10-ина дена ще се изтърся още 150-200 лв за застраховка. Нека ми е зле... дедо поп за мъки е роден!

Коментар

Aз рекох, че чашата ти е пробита и свършва бързо бирата Оплакване - приспа ми се.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blondi_74 написа:
              Оплаквам се:Преди малко ми съобщиха, че мой приятел се е самоубил, беше полицай, щяха да се женят с една от най-добрите ми приятелки, на фона на тази трагедия всичко останало изглежда незначително.
              познай зашо го е направил

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                blondi_74 написа:
                от къде ги мислиш тези работи васко незнам

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  blondi_74 написа:
                  Казаха ми какво предполагат,ама за мен психиката му не е издържала.

Коментар

Оплаквам се:сутринта спуках гумаХваля се:бях с един клиент и човека ми смени гумата за отрицателно време

Коментар

blondi_74 написа:
                      Оплаквам се:сутринта спуках гумаХваля се:бях с един клиент и човека ми смени гумата за отрицателно време
                      Добре,че не е била клиентка!Да му смъкнеш от процента!Да се оплача и аз:След малко отивам пак на работа!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        blondi_74 написа:
                        Добре,че не е била клиентка!Да му смъкнеш от процента!Да се оплача и аз:След малко отивам пак на работа!
                        Оплакване: и аз като теб ще се трудя тази вечер

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Много работите колеги, да се похвалите, като вземете заплатите ще следя темата

Коментар

Хваля се! Днес бях нещо нервен. И излязох навън да глътна въздух. Май в предишния си живот съм бил жена - обхвана ме шопинг терапията. На 17 инчов лаптоп отдавна му гласях някакво озвучаване, защото само в кабинета ми не е като в дискотека. Та по същество... Купих 5 в 1 на Creative... Настана лудница! Момчета и момичета, няма по-голяма лудница от продуктите на Creative! Говоря за пълна лудница като звук и качество. Иначе в хола съм със SONY, на малкия му е пълна мултимедия в стаята му /PHILIPS/. В спалнята май всичко беше SAMSUNG... Абе, хваля се!!! :D Ако някой модератор пак не ми вгорчи живота днес.
                            Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Новите джантички!Хваля се!
                              Прикачени файлове
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Бездупково да си ги търкаляш. :D
                                Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Working...
                                X