Оплаквам се:вчера една мацка ми удари колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
ntodorov написа:Хвалба: Спрях се на автомобил: Opel Zafira 1,9 CDTI 74kW. Кефи ме всичко в него. Само цената му е "по-сложничка" :D Оплакване: След близо 20 годишна вярна служба на семейството ФИАТ дойде време да се разделям с него... ПС: Не всичко обаче е факт.
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov написа:Хвалба: Спрях се на автомобил: Opel Zafira 1,9 CDTI 74kW. Кефи ме всичко в него. Само цената му е "по-сложничка" :D Оплакване: След близо 20 годишна вярна служба на семейството ФИАТ дойде време да се разделям с него... ПС: Не всичко обаче е факт.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Явор Митев написа:Еййй...това моето хлапенце ми скъса нервичките. Първо ми счупи лаптопа. Сложи зарядното върху клавиатурата и затворила капака. Да, ама той не ще - натискала, натискала....накрая почна да блъска чак. Нямам вече лаптоп. Сега пък хванала един пирон и изподрала цялата кола. Капата сега е на цветчета, патета, формички разни....майкооооооооооооо..Много е дива, ама нали си е моя и си умирам за нея, как да и се скарам. Майната му на лаптопа, на колата и на всичко....Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Оплакване: Тая седмица започна много работно. Два дена немога да си вдигна главата.Друго оплакване: Немога да си намеря читави калници, а искам да си направя колата.Друго оплакване: Трябва да сменя: Свещи и въздушен филтър. Ангренажа и той наближава.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Хваля се : след дълъг антракт успях да посетя фитнеса .Оплаквам се : след 4 дни остарявам с още една година.Хваля се : ... вярно, че се чувствам на 18 , казват ми, че съм на 30- ...и.Оплаквам се : Истина първа - няма вълшебна козметика Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Истина втора - гравитацията си казва думата Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Истина трета - заболят ли те шипове, няма значение на колко изглеждаш ...време е да се гледат внуциНезависима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
floks
-
късметлия, моята врата и с кран не може да се отвори.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се: днес си оставих книжката в КАТ за 1 месец........ще ми е трудничко, ама смятам да намаля използването на колата до минимум.Хваля се: поне ще поспестя някой лев от горивоОплаквам се: спестените пари ще отидат за глобата Хваля се: не съм се впечатлил особенноТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар