Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се:вчера една мацка ми удари колата.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ntodorov написа:
      Хвалба: Спрях се на автомобил: Opel Zafira 1,9 CDTI 74kW. Кефи ме всичко в него. Само цената му е "по-сложничка" :D Оплакване: След близо 20 годишна вярна служба на семейството ФИАТ дойде време да се разделям с него... ПС: Не всичко обаче е факт.
      Всъщност с тази Зафира ще те приемем обратно в семейството 1.9 CDTI е нищо друго, освен 1.9 JTD. Само ламарините евентуално ще са ти немски, но нищо чудно и те да са полски, от заводите на ГМ в Гилвице.("Opel replaced the old 2.0 and 2.2 turbodiesel I4 engines with 1.9 L common-rail turbodiesels developed by Fiat (Multijet)")Добре дошъл при ФИАТ отново Оплаквам се: Снощи заспах много късно (рано сутринта), събуждам се преди малко, а работата ми стои и няма кой да я свърши На всичко отгоре ме цепи една глава...

Коментар

Оплаквам се:Омръзна ми вече тази отпуска стана 15 дни вече и има още 10.Поне да бях на Несебър.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
          ntodorov написа:
          Хвалба: Спрях се на автомобил: Opel Zafira 1,9 CDTI 74kW. Кефи ме всичко в него. Само цената му е "по-сложничка" :D Оплакване: След близо 20 годишна вярна служба на семейството ФИАТ дойде време да се разделям с него... ПС: Не всичко обаче е факт.
          Всъщност с тази Зафира ще те приемем обратно в семейството 1.9 CDTI е нищо друго, освен 1.9 JTD. Само ламарините евентуално ще са ти немски, но нищо чудно и те да са полски, от заводите на ГМ в Гилвице.("Opel replaced the old 2.0 and 2.2 turbodiesel I4 engines with 1.9 L common-rail turbodiesels developed by Fiat (Multijet)")Добре дошъл при ФИАТ отново Оплаквам се: Снощи заспах много късно (рано сутринта), събуждам се преди малко, а работата ми стои и няма кой да я свърши На всичко отгоре ме цепи една глава...
          Хвалба: Да, това за двигателите е така. Презумпцията ми е такава де. Впрочем малко силно се изказах за раздялата със семейството на ФИАТ, защото Уно-то и Брава-та ще си останат при мен, каквото и да реша впоследствие.Оплакване: Имам главозамайване и объркване, защото преди малко ме "запътиха" към Улис пак с JTD мАтор и то на цена доста по-приемлива от Зафира на същите години.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Явор Митев написа:
            Еййй...това моето хлапенце ми скъса нервичките. Първо ми счупи лаптопа. Сложи зарядното върху клавиатурата и затворила капака. Да, ама той не ще - натискала, натискала....накрая почна да блъска чак. Нямам вече лаптоп. Сега пък хванала един пирон и изподрала цялата кола. Капата сега е на цветчета, патета, формички разни....майкооооооооооооо..Много е дива, ама нали си е моя и си умирам за нея, как да и се скарам. Майната му на лаптопа, на колата и на всичко....
            Ейй тези Елици, моята и тя по същия път е тръгнала, лаптопа вече го минахме, ама в по-лек вариант Не знам, ама е много лудаТова е хем оплакване, хем хвалба.
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплакване: Тая седмица започна много работно. Два дена немога да си вдигна главата.Друго оплакване: Немога да си намеря читави калници, а искам да си направя колата.Друго оплакване: Трябва да сменя: Свещи и въздушен филтър. Ангренажа и той наближава.
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се : деня ми беше ужасен !
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хваля се : след дълъг антракт успях да посетя фитнеса .Оплаквам се : след 4 дни остарявам с още една година.Хваля се : ... вярно, че се чувствам на 18 , казват ми, че съм на 30- ...и.Оплаквам се : Истина първа - няма вълшебна козметика Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Истина втора - гравитацията си казва думата Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Истина трета - заболят ли те шипове, няма значение на колко изглеждаш ...време е да се гледат внуци
                  Независима! Белисима... с BRAVisima
                  ТД100, 1.9

Коментар

хваля се: след поредицата от лоши дни, днес си искарах един чудесен ден

Коментар

Oплакване - тормози ме някъв вирус..... негов’та кожа ....
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: Едни мацки ме канят на пикник на хотнишкия водопад, но как да отида като ме е страх от змии...змии в прекия смисъл на думата

Коментар

coolboby написа:
                          Оплаквам се: Едни мацки ме канят на пикник на хотнишкия водопад, но как да отида като ме е страх от змии...змии в прекия смисъл на думата
                          Хваля се: Оправих си предната дясна врата .. не скърца не трака и се затваря мекичко Сега ми остават още 3 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50

Коментар

късметлия, моята врата и с кран не може да се отвори.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се: днес си оставих книжката в КАТ за 1 месец........ще ми е трудничко, ама смятам да намаля използването на колата до минимум.Хваля се: поне ще поспестя някой лев от горивоОплаквам се: спестените пари ще отидат за глобата Хваля се: не съм се впечатлил особенно
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се - взех си отпуск в петък и ще дишам дизел до насита на Калояново.

Коментар

Working...
                                X